delilah benelux

delilah benelux

Postcode
1000CK
Plaats
AMSTERDAM
Land
Nederland

delilah benelux

 • Discover delilah tijdens de beautyspot live edition stand dc 082 in hal 3 naast de herfst trend ACADEMY. Ontmoet ons team met onder andere top visagiste Amanda Rijff.

 • delilah cosmetics presenteert op Beautyspot.nl live edition haar merk voor de benelux. delilah is nog geen jaar oud en is internationaal al bekend bij de bladen zoals VOGUE en de ELLE. ook in Nederland zijn we de producten van delilah cosmetics al tegengekomen in de ELLE, VOGUE, VIVA, LINDA, GLOSS, bij de nederlandse beauty bloggers is delilah een trending topic.

 • delilah staat wereldwijd ook bij verschillende toplocaties waaronder Four Seasons hotels en spa’, spaceNK, en vergeet onze eigen topper niet, de Bilderberg hotel group.

  Op Beautyspot.nl live edition vindt de lancering plaats met onder meer internationale topvisagisten zoals Rupert Kingston (founder en oud-visagist van Kate Moss) en visagisten van Nederlandse bodem, zoals Amanda Rijff (bekend van RTL Boulevard en LXRY).

  Luxe gevoel door Delilah Cosmetics
  Delilah kenmerkt zich door de pure eenvoud, hoge kwaliteit en mooie verpakkingen. De producten geven een gevoel van luxe. Ze zijn niet op dieren getest en bij de productie is rekening gehouden met het milieu. Uiteraard is delilah cosmetics vrij van parabenen.

 • Wenst u meer informatie of wilt u graag een sample pakket ontvangen neem dan contact met ons op via lesley@delilahbenelux.com      info@delilahbenelux.com   of bel  +31(0)85 0440323

 •  
 •  

ONTMOET MASTER MAKE-UP ARTIST AMANDA RIJFF

Toegevoegd op 10.09.2015 door delilah benelux

tijdens de beautyspot live edition is Amanda Rijff aanwezig op de stand van delilah benelux. Zaterdag 12 September staat Amanda de hele dag klaar om alle vragen te beantwoorden, tips en tricks te dele... Bekijk product

FUTURE PROOF BEAUTY

Toegevoegd op 10.09.2015 door delilah benelux

De Future resist lijn van delilah is een compacte luxe make-up collectie die de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Bevat SPF20 en isverrijkt met krachtige antioxidanten en nat... Bekijk product