Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Over ons

Het magazine verschijnt iedere maand en geeft u relevante vakinformatie over de nieuwste schoonheidsbehandelingen, producten, massages, trends, voeding en visagie. Diepgaande inhoudelijke artikelen worden afgewisseld met ‘nice to know’ artikelen. Zowel kleine als grote instituten, leveranciers, bekenden uit de branche, dermatologen, huidtherapeuten en belangrijke evenementen op het gebied van beauty brengen we onder de aandacht.

De Beauty Professional biedt alles wat de schoonheidsspecialist moet weten over professioneel ondernemen in de schoonheidsbranche.

 

Aanbieding! 

Ontvang 12x de Beauty Professional + een compleet verzorgingspakket van Dermo28
Voor maar 79,50

Bij een abonnement op De Beauty Professional ontvang je nu GRATIS een verzorgingspakket van Dermo28 t.w.v. 234 euro. Dermo28 is een Italiaans derma-cosmeceutisch merk voor cosmedische huidverbetering en anti-aging. Het is een echt salonmerk met salonbehandelingen en aanvullende producten voor thuisgebruik.

Ga naar www.debeautyprofessional.nl/abonneren
of bel 070-2211944 (ma t/m vrij 9:00 – 17:00)

Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door Western Cosmetics en is geldig zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij! Voor abonnementen buiten Nederland is er een meerprijs van 20 euro.

 

 

Tip de redactie:

redactie@businesscontentmedia.nl

Adverteren:

Breng uw producten iedere maand onder de aandacht bij ruim 8000 professionele schoonheidsspecialisten door te adverteren in De Beauty Professional. Neem voor alle mogelijkheden en tarieven direct contact op met  Danijela Pantelic, T. 06-28422526 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact op met u.

Contact

Binckhorstlaan 36 – UNIT C1-21
2516 BE Den Haag

Tel +31(0)70-221 1944

Social


Onze artikelen