Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

No limits

Onze Merken

Over ons

Care Cosmetics is in 1996 opgericht door Duco van Keimpema en hij bouwde het bedrijf uit tot één van de grootste en meest gerenommeerde cosmetica-distributeurs in de Benelux. Met de toevoeging van het merk Pascaud eind 2018, kwam een wens in vervulling om een eigen label (inter)nationaal te positioneren en qua groei te excelleren.

Het merkportfolio van Care Cosmetics staat sterk door het hoge service-level. Zo organiseren we high end trainingen voor klanten, themadagen, coachings-trajecten en hebben we speciale boost your business-programma’s om jouw prestaties te verbeteren.

Wij geloven in samenwerking en in persoonlijke contacten en nodigen jou graag uit voor een bezoek aan ons moderne pand in Barendrecht. In onze Experience Ruimte belééf je onze merken en krijg je direct een impressie van ons totaalaanbod. Voor kennis, verdieping en demonstraties, hebben we een modern auditorium en sfeervolle behandelruimtes ter beschikking.

Wat de kracht is van Care Cosmetics? Dat we met een dynamisch team van 77 mensen dagelijks bezig zijn om de beautywereld nog een stukje mooier te maken. In een open sfeer, en met een vitale vibe.

Care Cosmetics
No limits

Contact

Oosteinde 1
2991 LG Barendrecht
Nederland

Care Cosmetics is ook te bereiken via WhatsApp +31 6 15 68 52 66

 

Tel +31 (0) 88 99 66 200

Social


Onze artikelen