Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het fundament van Bellezi bestaat uit betrouwbaarheid, flexibiliteit en service. Ruim 10 jaar na oprichting staat deze filosofie nog steeds als een huis.

Over ons

Door een hecht team samen te stellen van ontwerpers, vakspecialisten en commerciële mensen heeft het Bellezi Premium Wellness Equipment een positie verworven in het hoogste segment van behandelstoelen & wellness- en massagebanken.

Met al ruim 10 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau, behoren grote cosmeticamerken, opleidingsinstituten, spa- en wellness centra en hotelketens uit meer dan 40 landen tot de vaste klanten van het bedrijf. Bellezi kijkt dan ook vooral naar haar bestaande klanten met als doel om haar producten en service te blijven verbeteren.

Er wordt gestreefd naar hoogstaande kwaliteit van de producten en service. Om dit te kunnen bewerkstelligen wordt het hele proces vanuit eigen huis gedaan. Vanaf het ontwerpen van de designs en de uitvoerende productie, tot aan de installatie en levering op het adres van de klant. Samenwerkingen worden enkel gedaan met de beste leveranciers op het gebied van bekleding en aandrijvingen.

Jaarlijks laat Bellezi Premium Wellness Equipment graag haar ontwikkelingen zien, op de grootste nationale en internationale vakbeurzen op het gebied van beauty en wellness. Daarnaast ontvangt zij haar klanten graag bij het Experience center in Delden, waar samen op zoek wordt gegaan naar het product dat het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Contact

Sluisstraat 3
7491 GA Delden
Nederland

Tel +31(0)74 376 6351

Social