Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bellezi is in 2009 opgezet door de broers Bob & Joost Schwering. 'Minimalistische designs', 'kwaliteit' en 'excellente service tegen een betaalbare prijs' zijn de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.

Over ons

Over Bellezi
Door een hecht team samen te stellen van ontwerpers, vakspecialisten en commerciële mensen heeft Bellezi een positie verworven in het hoogste segment behandelstoelen, wellness- & massagebanken op nationaal en internationaal niveau. Stilstand is achteruitgang, daarom kijkt Bellezi vooral naar de bestaande klanten en is het doel om het in de toekomst altijd weer stukje beter te doen. Inmiddels is Bellezi uitgegroeid tot een internationaal zeer actieve organisatie, met meerdere grote cosmeticamerken, wellnesscentra’s en hotelketens als vaste klanten. Met export naar ruim 35 landen, dankzij diverse partners en samenwerkingen wereldwijd krijgt Bellezi naamsbekendheid in binnen- en buitenland.

Perfection. by Bellezi
Om een topproduct neer te zetten werkt Bellezi ook samen met de beste leveranciers op het gebied van bekleding en aandrijvingen van de stoelen en banken. Onze stoelen en banken worden tot het uiterste getest in samenwerking met LINAK® actuator technologie om zekerheid te kunnen bieden voor u en uw klanten. Bellezi heeft daarnaast een aanzienlijk aantal samenwerkingen met grote cosmeticamerken, distributeurs en opleidingscentra. Om deze ontwikkelingen aan het publiek te tonen zijn we jaarlijks aanwezig op de grootste internationale beurzen, waaronder Cosmoprof Worldwide Bologna, Professional Beauty London en Beauty Düsseldorf, maar ook staan wij op vrijwel alle Nederlandse Beautybeurzen.

Service en advies
Bij ons krijgt iedere klant individueel advies. Iedereen heeft immers eigen voorkeuren en wensen. Neem gerust contact op voor een afspraak met onze professionals die u op alle gebieden kunnen adviseren: van design tot functionaliteit. Wij komen ook graag langs op uw locatie om de mogelijkheden te bespreken betreffende uw ruimtes of specifieke wensen met betrekking tot uw behandelbanken. U kunt ook een showroom afspraak maken.

Check nu snel onze website voor meer informatie over ons bedrijf en om ons assortiment te bekijken.
https://www.bellezi.com/

of bel ons op +31 (0)74-37 66 351. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8:00 – 22:00 uur!!

Contact

Sluisstraat 3
7491 GA Delden
Nederland

Social