Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Onze Merken

beautyface_logo

Over ons

Wat is de overeenkomst tussen BeautyFace en Helena Rubinstein, Max Factor en  dr.Oscar Troplowitz (de grondlegger van Beiersdorf)? Het zijn allemaal merken opgericht door ondernemende mensen van Poolse afkomst!

BeautyFace is een nog jonge, dynamische organisatie in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn in Polen. Karolina Kraus begon daar 4 jaar geleden met de opbouw van haar bedrijf in gezichtsmaskers. Haar wens; individuele gezichtsmaskers aanbieden voor professioneel en thuisgebruik met maximale werking en minimale belasting.

Bij BeautyFace zoeken we constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid. We vertellen geen sprookjes maar willen dolgraag dat jij net zo’n grote fan van de producten wordt als diegene die jou al voorgingen. Zowel de oorsprong als de productie van BeautyFace producten garandeert jou eerlijke en veilige cosmetica die voldoet aan de strenge, actuele Europese wetgeving. Door biologische ingrediënten te selecteren (b.v. bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging variërend zonder parabenen, PEG, kleurstoffen en geurstoffen (of alleen natuurlijk fruit en plantaardige geurolie).

Contact

Social


Onze artikelen