Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Als u op zoek bent naar apparatuur voor uw salon om gewichtverlies, figuurcorrectie, huidverbetering of cellulite-vermindering te realiseren, dan bent u bij AviFit aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare partner voor vele salons door heel Nederland.

Over ons

Hoogwaardige apparatuur voor salons
AviFit is hét adres voor salons die hoogwaardige apparatuur inzetten om effectieve behandelingen uit te voeren. De apparatuur van AviFit wordt succesvol door meer dan 160 salons door heel Nederland ingezet voor de volgende behandelingen: Figuurcorrectie, cellulite vermindering, huidversteviging, gewichtsverlies, huidverbetering en spierstimulatie.

Technieken
Om de behandelingen uit te kunnen voeren, wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals: cryolipolyse, ultrasound, magnetisch veld, elektrolipolyse, radio frequentie, infrarood en compressietherapie. Apparatuur van AviFit is ontwikkeld aan hand van methodes waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Onze apparatuur voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Demonstratieruimte
Wij nodigen u van harte uit om onze demonstratieruimte te bezoeken waar onze apparatuur is opgesteld. Op die manier kunt u kennismaken met de verschillende mogelijkheden die onze apparatuur u te bieden heeft. Met de apparatuur van AviFit heeft u een ruime keuze in behandelmethodes, die ook in combinatie te gebruiken zijn.

Opleiding en begeleiding
U ontvangt bij aankoop van apparatuur:
• volledige opleiding
• cursus intakegesprekken/huidanalyse
• marketing ondersteuning (flyers, posters, etc.)
• gratis opfriscursus
• ondersteuning via telefoon en email
• optimale service vanuit Nederland
• certificaat

Graag tot ziens bij AviFit, u bent van harte welkom.

Contact

JF Kennedylaan 208
5981 WX Panningen
Nederland

Tel +31(0)6-2243 5468

Social


Onze artikelen