Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

hannah® Oxys Genes…

Tijdens de gure wintermaanden waarbij we veelal binnenshuis verblijven, ziet de huid er vaak dof, vaal en allesbehalve fris en blozend uit qua teint. Een gebrek aan frisse lucht en zuurstof spelen daarbij een belangrijke rol. Met hannah® Oxys Genes geef je de huid letterlijk een intensieve zuurstofboost, hetgeen zorgt voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse en stralende teint.

 

Zuurstof is letterlijk van essentieel levensbelang en we kunnen er dus niet zonder. Hetzelfde geldt voor de huid. Een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt vaal, dof en krijgt een vermoeide uitstraling. De huid verslapt en veroudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling en celvernieuwing ook zuurstof nodig is. Met Oxys Genes heeft hannah® pure zuurstof weten te vangen in een geavanceerde formule die letterlijk een verademing is voor de vale, vermoeide, doffe en verslapte huid.

 

Essentiële zuurstofmoleculen daadwerkelijk ín de huid brengen dankzij cerasomen
Pure zuurstof kan normaliter niet toegevoegd worden aan een crème, omdat dit direct vervliegt bij contact met de lucht en het daglicht. In de formule van hannah® Oxys Genes zijn de zuurstofmoleculen gebonden aan de werkstof Perfluarodecalin. Dit ingrediënt is ingekapseld in cerasomen, een soort blaasjes van tarweceramiden. Dit geavanceerde ‘transportsysteem’ voor de zuurstof is gebaseerd op huideigen ceramiden. De cerasomen zorgen ervoor dat de moleculaire zuurstof daadwerkelijk door de huid heen en tot ín de huidcellen getransporteerd kan worden.

 

Zuurstoftechnologie in combinatie met intensief huidverbeterende werkstoffen
De formule van hannah® Oxys Genes bevat, naast de hoge dosering cerasomen-zuurstof,  tevens intensief huidverbeterende werkstoffen zoals jojoba olie, de antioxidant vitamines C en E, flavonoïden uit druivenpitolie, voedend olijfextract, verzachtende sheabutter, regenererende allantoïne, kalmerende kamille en hydraterende lecithine.

 

Levenselixer voor een stevige, intensief gevoede, goed doorbloede en stralende huid
Zuurstof is betrokken bij alle cellulaire processen in het lichaam en is essentieel voor de collageensynthese in de huid. Naar behoefte nemen de huidcellen hun benodigde zuurstof uit hannah® Oxys Genes op, om daaruit nieuwe energie te kunnen vormen en zich optimaal te kunnen vernieuwen. De plantaardige ceramiden zorgen tevens voor hydratatie van de huid. Het gebruik van Oxys Genes zorgt voor een fris ogende en heldere uitstraling. De huid voelt zijdezacht aan, is intensief gevoed, heeft een stevige, veerkrachtige structuur en is goed doorbloed dankzij de kracht van hét levenselixer, te weten pure zuurstof.

Comments


Gerelateerde artikelen