Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je wilt thuis kunnen werken, maar wel in een professionele sfeer. Puur voor je werk een extra verbinding aanleggen zie je echter, vanwege de extra kosten, niet zitten. UPC Business biedt speciaal voor ondernemers pakketten waarmee je kunt werken én ontspannen.

Met een internetabonnement met 60 Mb/s down- en 6 Mb/s uploadsnelheid ben je voordelig én snel online. Dat betekent zonder problemen e-mailen en websites bezoeken, online werken met een paar apparaten tegelijkertijd en nog veel meer. Je bent verzekerd van een snelle en betrouwbare verbinding.

  • zorgeloos e-mailen en websites bezoeken
  • met een paar apparaten tegelijk online
  • voordelig, snel en betrouwbaar

Voordelige telefonie
Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland vanaf € 0,07 per minuut. Daarnaast kun je gratis doorschakelen en gebruik maken van voicemail en nummerherhaling.

Interactieve Digitale TV
Geniet van meer dan 70 tv-zenders, 15 zenders in HD en online tv-kijken. Inclusief opnemen en pauzeren.

Standaard 70 tv-zenders uit binnen- en buitenland
Met Interactieve Digitale TV van UPC hoef je de deur niet meer uit. Je geniet van ruim 70 tv-zenders in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Naast de bekende binnen- en buitenlandse zenders kan je genieten van verschillende themazenders. Wil je meer zenders? Dan kies je voor de optie Royaal & HD met 110+ tv-zenders en 29 HD-zenders.

Alle abonnementen zijn inclusief digitale kabel tv en radio. Voor alle UPC-abonnementen geldt een jaarcontract, daarna maandelijks opzegbaar. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Vraag informatie aan voor beschikbaarheid en voorwaarden.

Comments


Gerelateerde artikelen