Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er zijn verschillende manieren om de huid tegen UV-stralen te beschermen. De meest algemene regels zijn het dragen van bedekkende kleding, een breedgerande hoed en het vermijden van de zon tussen 12 en 15 uur ’s middags. Deze maatregelen zijn echter onvoldoende om zonschade te voorkomen. Het gebruik van een crème met SPF is noodzakelijk om directe gevolgen van zonnestraling (roodheid, zwelling, blaren) en indirecte gevolgen (pigmentvlekken, droogheid, rimpels) tegen te gaan.

Oleosome technologie
Dermalogica heeft een technologie ontwikkeld om de huid optimaal te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen: Oleosome technologie. Hoe werkt het? Om een smeerbare crème te krijgen, heb je emulgatoren nodig die verschillende stoffen aan elkaar kunnen binden. Het nadeel van emulgatoren is dat deze de huid uitdrogen en de werking van UV-filters verminderen. Wanneer je een product wilt produceren met een hoge beschermingsfactor, zullen meer filters, dus meer emulgatoren gebruikt moeten worden. Dit kan huidirritatie veroorzaken. Oleosome technologie werkt met de kracht van Oleosomen: zaden van planten die van binnen hol zijn. Daarom zijn ze geschikt om werkzame ingrediënten in te stoppen en werken ze perfect als drager voor UV-filters. Door Oleosomen te gebruiken kan de SPF verhoogd worden zonder meer UV-filters te gebruiken. Hierdoor verkleint de kans op huidirritatie en kan de SPF langer doorwerken. 

Deze producten bieden optimale bescherming tegen UV-stralen:

protection 50 sport spf50
Alle huidcondities
Dit breedspectrum zonbeschermingsproduct geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen en is geschikt voor lichaam en gezicht. De formule is niet vet, trekt snel in en geeft een comfortabel gevoel op de huid. Lichtgewicht en waterresistent (tot 40 minuten). Beschermt, verzorgt en gaat vochtverlies tegen door gebruik van Liposomen Technologie.

dynamic skin recovery spf50
Voortijdig verouderde huid
Zorg voor intense hydratatie en wapen de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen in huidveroudering met deze mediumgewicht moisturizer met spf50, dankzij Oleosome Technologie. Een gepatenteerde peptide samen met Soja en Glucosamine stimuleren de collageenaanmaak en verhogen de huid haar eigen weerstand in de strijd tegen huidverouderende vrije radicalen (ROS).

solar defense booster spf50
elk huidtype
Voeg de noodzakelijke UV-bescherming toe aan je dagelijkse moisturiser met deze Breed Spectrum zonbescherming die geschikt is voor elk huidtype. De geavanceerde niet droge formule zorgt voor een onzichtbare bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf met Groene thee en Druivenpitextract. Breng direct aan op gelaat voor spf50 bescherming of meng gelijke delen door de moisturiser heen voor toegevoegde bescherming.

super sensitive shield spf30
gevoelige huid
BreedSpectrum moisturiser met fysische zonbescherming voor de gevoelige, geïrriteerde of onlangs geëxfolieerde huid. Bescherm de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ons exclusieve UltraCalming™ Complex bevat Haver en kalmerende plantenextracten die niet alleen de aanwezige gevoeligheid van de huid zullen verminderen, maar tevens toekomstige gevoeligheid zoveel mogelijk gaan voorkomen.

ultra sensitive tint spf30
gevoelige huid
Bescherm de huid tegen schadelijke UV-stralen met deze getinte moisturiser voor de gevoelige huid. Druivenpitextract en Groene thee verhogen de werking van de spf en Fysische filters bieden een Breed Spectrum bescherming tegen verouderende en huidirriterende UV –stralen. De rijke formule met natuurlijke humectanten voorkomt vochtverlies van de huid.

oil free matte spf30
vette huid
Lichtgewicht olievrije moisturiser voor overdag met spf voor de vette of acnehuid. Bevat een mix van Niacinamide, Gistextract, Cafeine en Biotine om de talgproductie te verminderen terwijl talgabsorbeerders overtollig talg verwijderen voor een matte finish heel de dag door. Biedt Breed Spectrum bescherming tegen UVA en UVB straling.

pure light spf50
hyperpigmentatie
Deze breedspectrum moisturizer voor overdag beschermt de huid tegen UV-stralen die hyperpigmentatie kunnen veroorzaken. Het product bevat krachtige peptides die helpen bij het reguleren van de melanineproductie, en algenextracten die de huid verhelderen en hyperpigmentatie controleren. Cross-linked Hyaluronzuur versterkt bovendien de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor fijne lijntjes worden verminderd.

 

Comments


Gerelateerde artikelen