Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Natuurlijke, zomerse bruinheid onderstreept de individuele kwaliteiten. magic bronzing glow powder laat als een gemarmerd, metallic-iriserend poeder de teint stralen of zet accenten op ogen en wangen. Op het lichaam krijgen het decolleté of de benen een elegante schittering. Bij het perfecte zomergevoel hoort velvet shiny lip pen met lichtbeschermingsfactor 25 in vijf lippenstift trendkleuren.
 

Decoratie voor een zomerfrisse teint à la JEAN D’ARCEL
Een natuurlijke, zomerse bruinheid onderstreept individuele kwaliteiten en illustreert de persoonlijkheid. JEAN D’ARCEL introduceert daarom de nieuwe magic bronzing glow powder en aantrekkelijke lippenstiftkleuren. Het gemarmerde, metallic-iriserende poeder laat de teint stralen, zet accenten op de ogen of de wachten en is een bronzing poeder voor de finale gloed van een aangenaam frisse zomer make-up. Minstens zo goed zijn de effecten op het lichaam: zacht geïllustreerd kan het decolleté of de benen elegant zijdeachtig schitteren.

Bij dit perfecte zomergevoel past velvet shiny lip pen met lichtbeschermingsfactor 25. Het praktische draaimechanisme onthult de extreem zijdezachte textuur in 5 verschillende trendkleuren.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen