Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hebben jullie ook zo’n zin in de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special? Het beautyspot-team in ieder geval wel. Het hele vakgebied weer bij elkaar met nieuwe producten, apparaten, trends, kleuren en natuurlijk kennis. In het volle programma van lezingen en demo’s waar je gewoon kunt aanschuiven, moet je zeker even kijken naar de lezing ‘Zet je zelf op de kaart’ die Beautyspot houdt. Elke beursdag om 14.00 uur in hal 11, Beauty Theater 2. Een presentatie vol tips, praktische zaken en achtergrondinformatie over het profileren van jezelf en je bedrijf. Schuif je bij ons aan? 

Bezoek de kennistheaters

Naast onze eigen lezing, is het programma met lezingen en workshops weer mooi compleet. Vakinhoudelijke lezingen, presentaties over bedrijfsvoering, workshops met nieuwe producten en een scala aan demo’s op de stands van de prachtige merken. Er zijn in de drie beurshallen weer vier kennistheaters te vinden: twee voor Nails en twee voor Beauty. De lezingen over bedrijfsvoering, marketing en andere vakoverstijgende onderwerpen zijn in de Beauty Theaters te vinden, dus slim om daar ook even naar het programma te kijken als je bijvoorbeeld nagelstylist bent. 

Reminder via de beursapp

Alle lezingen en demo’s zijn bij de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special weer gratis toegankelijk. Via de handige beursapp kun je instellen naar welke lezing je wilt, zodat je van tevoren een reminder krijgt. Ook zie je in de offline plattegrond op de app precies waar de theaters zijn en hoe je moet lopen. Dus laat je benen even rusten, terwijl je hoofd volop geïnspireerd wordt bij de lezingen! 

Het programma in de Beauty Theaters 

Het programma in het Nail Theater

En je toegangskaarten voor de vakbeurs je hier!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen