Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zaterdag 3 oktober openen wij onze deuren voor u! U kunt kennis maken met ons en met al onze merken. U kunt behandelingen zien, of zelf ervaren van verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf Body Sugaring ervaren! De huidspecialisten staan u graag te woord. 

We hebben een speciale gast: Roberto Dresia komt naar Cosinta!
Roberto Dresia is visagist, hairstylist, kapper en beauty docent. Hij schrijft reportages en columns voor tijdschriften, werkt mee aan televisieshows en verzorgt de make-up van artiesten en BN'ers. U kunt bij hem terecht voor visagietips en u kunt zich door hem laten opmaken met de producten van John van G!
Roberto Dresia heeft de volgende awards mogen ontvangen:
– Rhein Rurhbokaal
– Oeuvreprijs voor zijn gehele carrière
– It's Me Foundation Awards
Daarnaast heeft Roberto een prijs uitgedeeld bij de laatste Beauty Awards in Hilversum.

Ook kunt u deze dag informatie en contacten uitwisselen met andere schoonheidsspecialisten en is er alle ruimte voor het stellen van vragen aan onze diverse deskundige instructrices. Er zijn leuke winacties, een salescorner en masterclasses! 

U bent op 3 oktober vanaf 09:30 uur van harte welkom in het Cosinta Beauty Inspiration Center, Hoekeindseweg 26 in Bleiswijk. Wij verzoeken u vooraf uw aanmelding (i.v.m. catering) aan ons door te geven per email via verkoop@cosinta.nl of telefonisch via 010 52 43 444 of via http://www.cosinta.nl/cursussen/cosinta-opendag-komt-u-ook/ !

Comments


Gerelateerde artikelen