Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nu het buiten steeds kouder aan het worden is krijgt je huid veel te verduren. Niet alleen droogt de huid sneller uit, ook is de stofwisseling van de huid anders in de winter. De kou, verwarming en de temperatuurverschillen zorgen ervoor dat de huid eerder uitdroogt. 

Omdat je huid niet zomaar een velletje is, maar het grootste orgaan van ons lichaam heeft Derma Cosmetica de importeur van Yon-Ka een top 4 samengesteld met de beste huidverzorgingsproducten van Yon-Ka om de winter stralend door te komen. 

Top 4 van Yon-Ka's beste huidverzorging voor in de winter. 

1. Nutri Defense crème 

De nutri defense is de ideale oplossing voor de droge tot zeer droge huid. Vanwege de complexe, voedzame formule die rijk is aan essentiële vetzuren geeft de nutri defense een onmiddellijk en langdurig aangenaam gevoel voor de ondervoede huid. De nutri defense is verrijkt met hydraterende anti-oxidanten die helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

De zeer droge, gevoelige en beschadigde huid wordt intens gevoed en herstelt snel het evenwicht, de zachtheid en veerkracht van de huid. 

De nutri defense crème bestaat voor 94% uit natuurlijke ingrediënten, is parabenen vrij en de tolerantie van de crème is getest door een dermatoloog en niet comedogeen. 

2. Yon-Ka Serum 

Dit pure energie concentraat met fijne natuurlijke oliën zit boordevol vitaminen die de huid voed en regenereert. Elke huid die in een mindere conditie verkeert of tekorten vertoont gaat opnieuw stralen, wordt weer soepel, veerkrachtig en vitaal. 

Het Yon-Ka serum bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. 

3. Hydra N°1 crème 

De Hydra N°1 crème is een fijne cocon voor de droge, gevoelige en/of zeer vochtarme huid. Ze beschikt niet alleen over een langdurige hydraterende kracht maar is ook rijk aan lipiden aanvullende, herstellende, kalmerende en anti-ageing ingrediënten die de huid tegen agressies van buitenaf beschermen en haar evenwicht herstellen. 

De Hydra N°1 crème bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is parabenen vrij. 

4. Crème 28 

Crème 28 zit boordevol vitaminen en is een waardevolle bondgenoot voor de vochtarme, vette of droge huid. Ze verzacht de schrale plekken en uitdrogingsrimpeltjes en maakt de huid weer soepel, aangenaam en zacht. 

Crème 28 bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten, is parabenen vrij en al onze producten worden niet op dieren getest. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen