Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ken je eigenwaarde en laat zien dat je authentiek bent. Wees bewust van wat je koopt en wat je draagt. Kies weldoordacht en draag het gracieus. Of dat de moeite waard is? Ja, omdat jij het bent.

Kastanjebruin en wijntinten vormen de kern van deze collectie, waarin klassiekers zoals zwart, donkerrood en marine updaten tot meer kalmerende, zachte tinten die een rijkdom onthullen die jou waardig zijn. Omdat we kracht putten uit zachtheid combineren we deze tinten met een frisse lichte kleur en een nostalgisch oudroze.

De Worth-collectie van ProNails is beschikbaar in:
Longwear nagellak: pure nagelluxe voor vrouwen die willen dat beauty perfect, praktisch en langhoudend is. De basis, kleur en toplaag zorgen voor een stevige verbinding die zeer lang blijft zitten en gewoon thuis is aan te brengen.

Sopolish Soak or Peel semi-permanent: unieke salonbehandeling die gegarandeerd langdurig perfect gelakte nagels geeft gedurende 14 dagen. Dit product wordt aangebracht door de specialist zoals nagellak en hardt zeer snel uit onder LED light en wordt snel verwijderd dankzij het Peel-off of Soak-off systeem. Dus zonder frezen of vijlen met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

Gellak kleurengel: door middel van tips of sjablonen worden de nagels door de specialist verstevigd en in de juiste vorm gebracht. Na het aanbrengen van de kleurengel hardt de lak uit onder de LED-UV lamp en zijn de nagels gegarandeerd voor een lange periode perfect in model en kleur.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen