Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Youngblood Mineral Cosmetics is wereldwijd hét merk van topvisagisten en make-upartists en wordt vaak aangeraden in de meest exclusieve magazines zoals Voque, Harper’s Bazar en Elle. Er zijn nu twee nieuwe spectaculaire producten aan de collectie toegevoegd: Eye-Mazing Liquid Liner Pen en Hydrating Lip Tint Spf15.

Eye-Mazing Liquid Liner Pen
Creëer elke gewenste look! Van een dramatische of natuurlijke oogopslag tot een smokey-eye party make-up of intense “cat-eye”. De Eye-Mazing Liquid Liner Pen bevat rijke en intense kleurpigmenten en is waterresistent: blijft 24 uur mooi zitten zonder uit te lopen.

Verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart / grijs / bruin / blauw / groen.

Tip: Maak een intense oogopslag door de Eye-Mazing Liner Pen rustig langs de bovenste wimperlijn te laten glijden. Het product is vrij van schadelijke parabenen.

Hydrating Lip Tint Spf15
Een mooie glossy Lip Tint met een ultrazachte finish en subtiele geur van citrusvruchten. Een verzorging voor droge en schrale lippen met toegevoegde kleurpigmenten voor een mooie lichtgekleurde glossy look. Een “powerboost” voor de lippen door de samenstelling van de meest intensief verzorgende ingrediënten. Deze Lip Tint helpt om droge en schrale lippen te voorkomen en heeft tevens een herstellende werking op een reeds beschadigde huid. Een toegevoegde SPF15 beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB Straling.

Verkrijgbaar in drie tinten: Peony / Rose / Poppy.

Tip: De Lip Tint is uitgevoerd in een unieke “click it” applicator. Druk op de bodem en met een klik zal de huls loskomen. Draai de Lip Tint een klein stukje uit de huls.

Comments


Gerelateerde artikelen