Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat de Beauty Awards zijn voor schoonheidsspecialisten en de Make-up Awards voor visagisten, dat zijn de Coiffure Awards voor kappers. Op zondagavond 11 mei 2014 vond de 23ste editie van het Coiffure Award gala plaats in de Amsterdam RAI. Een avond vol haarmode op topniveau en veel klinkende bekendheden uit
mode en media om het nationale talent in hairstyling te eren. Bekende gasten zoals Sylvana Simons, Kim Feenstra, Maik de Boer, Inge de Bruyn en Evgeniy Levchenko waren aanwezig om de kappers toe te juichen. In totaal werden 13 ‘haar Oscars’ uitgereikt. Grote winnaars van de avond waren Mark van Westerop en het team van zijn salon Pro-Solo uit Alkmaar. Zij sleepten maar liefst 5 Coiffure Awards in de wacht, waaronder de meest begeerde award: Hairdresser of the Year 2014.

De jury roemde de Hairdresser of the Year om zijn indrukwekkende kleurgebruik in zijn collectie, de geweldige mix van techniek en vorm en een totaalbeeld dat volledig in balans is en creatieve vernieuwing toont.

Mark van Westerop won eerder in 2008 de Pers Award en in 2009 mocht hij de award in de categorie Heren Noord in ontvangst nemen. Dit jaar veroverde hij naast de award voor beste dameskapsels regio Noord-Holland en Flevoland opnieuw de award voor heren regio Noord en werd hij gekroond tot Hairdresser of the Year 2014. Zijn persoonlijke overwinning kreeg nog meer glans doordat zijn salon Pro-Solo uit Alkmaar de Team Award won. Daarnaast werd zijn medewerker Shanna de Krijger beloond met de Newcomer of the Year Award. Zichtbaar geëmotioneerd nam Mark van Westerop, twintig jaar na zijn eerste deelname, de award in ontvangst: “De aanhouder wint!”

Laura van de Graaf (Event Manager Schwarzkopf Professional): “Met de Coiffure Award bieden wij de topkappers van Nederland een podium om hun vakmanschap te tonen. We delen als organisatie samen met de kappers de passie voor haar. De Coiffure Award laat de Nederlandse kappersbranche creatief groeien.”
Corina Kuipers (Uitgever Coiffure Magazine en Kosmetiek): “De Coiffure Award is al 23 jaar het belangrijkste event voor kappers om zichzelf creatief te bewijzen. Onderscheid is het toverwoord in de kappersbranche en dat hebben de genomineerden ook dit jaar weer laten zien.“

0

Reacties


Gerelateerde artikelen