Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De ‘Beauty Press Innovation Award’ is dé brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche. De Award wordt toegekend aan het meest innovatieve schoonheidsproduct dat tijdens vakbeurs Beauty Trade special wordt gepresenteerd. De consumentenjury vond Ilah Brows mink wenkbrauwextensions het meest vernieuwende product van 2014 en de vakjury riep Gladskin Rosacea gel tot meest innovatieve product uit. 

Winnaar vakjury: Gladskin rosacea gel

 

Gladskin Rosaceagel (leverancier Micreos) bevat het werkzame enzym Staphefect. Dit enzym doodt de ongewenste bacterie Staphylococcus Aureus terwijl de onmisbare goede bacterien die de huid beschermen met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen, biedt verlichting en vermindert de rosacea symptonen.
De vakjury zegt: “Bijzonder is de faag-techniek en er wordt direct op het huidprobleem ingespeeld. De huid wordt rustig, zonder ontstekingen. Gladskin Roasace gel heeft unieke eigenschappen en een prima prijsstelling.” 

De vakjury gaf een tweede plaats aan de Cholley Clearing Patches van 247 Cosmetics. Dit is een whitening product gepresenteerd in een nieuwe vorm, namelijk een pigmentpleister  voor gezicht en handen. De vakjury: “Een innovatieve benadeling van een veel voorkomend probleem. Handig systeem dat net zo werkt als een ‘nicotinepleister’. En: hiermee pak je pigmentvlekken lokaal aan, precies waar het nodig is.” 

De derde prijs is voor Beauty2People met HydroPeptide Anti-Wrinkle Cellular Transformation Serum. HydroPeptide gebruikt meer dan 30 verschillende peptiden in hoge doseringen. De vakjury: “Zeer actieve werkstoffen, mooie lijn en een goede aanvulling op het bestaande assortiment.”

Winnaar consumentenjury: Ilah Brows mink wenkbrauwextentios

Wenkbrauwextensions van Ilah Brows bieden een oplossing voor klanten die last hebben van te dunne wenkbrauwen of als er bijvoorbeeld door chemotherapie geen wenkbrauwhaartjes meer over zijn. Met speciaal ontwikkelde vormen, wenkbrauwpoeders en threadingtechnieken is het mogelijk om de perfecte vorm te realiseren. De behandelingen kosten tussen 15 Euro en 45 Euro en duren van 15 minuten van een simpele hbehandeling tot 45 minuten voor een volledige wenkbrauwconstructie. 
Leverancier: Groothandel Beauty by Lisa

Bij de wenkbrauwextensions worden de extensions zowel op de haartjes als op de huid gezet, hier worden 2 soorten lijm voor gebruikt. Voor het plaatsen op de huid wordt een medische kwaliteit lijm gebruikt die veilig is, maar toch lang houdt. Gemiddeld blijven de exentions 2-3 weken zitten.

De winnaars en de genomineerde producten zijn van 29 t/m 31 maart te zien en ervaren tijdens Beauty Trade special in Jaarbeurs Utrecht. 

Comments


Gerelateerde artikelen