Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op maandagavond 2 maart 2015 werden voor de 6e keer de Beauty Awards 2015 uitgereikt. Dit zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR, marketing, organisatie, commercie en vaktechniek. Samen met een aantal bekende Nederlanders zette Anouk Smulders de winnaars volop in de spotlights in Studio 21 in Hilversum. In totaal werden er zeven Beauty Awards uitgereikt. En dit zijn de winnaars!

Winnaar Schoonheidssalon klein (t/m 3 medewerkers)

  • C’est moi Huidverzorging & Wellness, Breda
   Bekijk hier een filmpje van de schoonheidssalon van de winnaar
 • Winnaar Schoonheidssalon groot (vanaf 3 medewerkers)
  • MJ Amsterdam uit Amsterdam
  Winnaar Schoonheidsspecialist regio Noord:
  Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
  • Simone van der Weerd van Skin and Body Care in Apeldoorn
  Winnaar Schoonheidsspecialist regio Midden:
  Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland
  • Sandra Andeweg van Salovinthe skin- & lifestyle coaching in Capelle aan den Ijssel

  Winnaar Schoonheidsspecialist regio Zuid:
  Brabant, Limburg, Zeeland

  • Karin Manders van Intense Skin and Body Improvement uit Nistelrode

  Newcomer of the Year 2015
  Maite Diesel van Zenn in the city uit Rotterdam

  Publieksprijs
  De publiekspijs ging naar Ellis Langenhuizen – Cornelissen van Schoonheidssalon Ellis uit Boxmeer.

  Wat moet je doen om een Beauty Award te winnen?

  Het hele traject bestaat uit het produceren van een document waarin missie en vakinhoudelijke vaardigheden uitgediept dienen te worden, maar ook commercieel inzicht en ervaring met social media op de agenda staan. Een onafhankelijke jury beoordeelde vanuit eigen expertise de ingezonden documenten en samen met bevindingen van een Mystery Guest, rolde hier de toplijst met 22 genomineerden uit. Daarna hadden de genomineerden op 19 januari een gesprek met de vakjury.

  De organisatoren van het evenement, het glossy vakmagazine Kosmetiek en de Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche, kijken terug op een geslaagde avond. “Ons doel is het vak schoonheidsverzorging een gezicht te geven en waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende, ondernemende schoonheidsspecialisten. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche,” aldus Corina Kuipers van Kosmetiek.

  Comments


  Gerelateerde artikelen