Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wil jij ook wimpers die 3 keer zo vol zijn en 25 tot 50% langer? De LashExtender van beMineral® is een nieuw en natuurlijk product die de wimpers in een handomdraai langer maakt, volume geeft en de wimperharen sterker maakt.

De LashExtender bevat honderden kleine haarvezels en verlengt in slechts enkele seconden de wimpers, maakt ze dikker, krult en spreidt de haartjes perfect, zonder te klonteren. De haarvezels bestaan uit puur natuurlijke ingrediënten, zoals Cellulose, Panthenol en Vitamine E.
Gebruiksaanwijzing:

Breng na één laagje beMineral® mascara, direct de LashExtender aan op je wimpers. De vezels fixeer je vervolgens door een tweede laag mascara aan te brengen. Om een echt XXL effect te creëren, kun je de handelingen nog een keer herhalen.
LashExtender beMineral®:

  • Verlengt de eigen wimperharen
  • Maakt de wimpers dikker en voller
  • Krult de wimpers
  • Spreidt de haartjes zonder te klonteren

Natuurlijke wimpervezels met verzorgende vitamine E
De LashExtender van beMineral® is ontwikkeld met speciale aandacht voor de verzorging van de wimpers. Ze zijn verrijkt met Vitamine E, Basil, Cellulose, Panthenol en zijn vrij van parabenen.

beMineral® LashExtender € 24,95/stuk.

De producten worden inmiddels verkocht bij meer dan 150 gespecialiseerde beMineral®-salons, verspreid door Nederland. Consumenten kunnen kijken op de website www.bemineral.nl voor meer informatie en gerichte verkoopadressen in de buurt.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen