Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Schoonheidssalon La Perle, Huidinstituut Etoile en Vital Body Care hebben één ding gemeen: de schoonheidsspecialisten die dagelijks met veel passie hun salon runnen zijn genomineerd voor de Beauty Awards 2018! Hun prachtige inzending, het positieve rapport van de mystery guest en het gesprek dat zij hadden met de vakjury heeft ze gebracht waar ze nu zijn. We stellen de dames graag aan je voor!

Marloes van Maaren, Huidinstituut Etoile

Marloes van Maaren

Ze zit al 22 jaar in het vak en is voor de tweede keer genomineerd, een fantastisch gevoel waar ze met volle teugen van geniet. Ze doet mee om verschillende redenen: “Mijn motivatie om voor de tweede keer mee te doen, is om te laten zien dat ik enorm ben gegroeid, zowel persoonlijk als met mijn onderneming. Tijdens het maken van de bedrijfspresentatie heb ik genoten van al die jaren mooie momenten in mijn leven. Ik heb een fantastisch vak, waarin ik andere mensen blij kan maken. Ik vind het prachtig dat ik na 22 jaar nog steeds mijn klanten kan boeien met mooie behandelingen en dat ik actief blijf op mijn vakgebied. Ons vak biedt zoveel mogelijkheden zodat we nooit zijn uitgeleerd. De Beauty Award geeft ons een podium om ons vak te promoten en daar zal ik ook zeker met veel betrokkenheid en enthousiasme aan mee werken. Om ons vak tot een hoger en transparanter doel te tilen en om te laten zien dat ons prachtige vak er toe doet. Dat we specialisten hebben die werken, ieder op hun eigen unieke wijze en dat we allemaal één doel hebben: om met onze kennis en liefde voor het vak via onze handen de klanten zich beter te laten voelen en ze te laten stralen.”

Els van MeenenVital Body Care van Els van Meenen

‘Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen?’, vroeg de redactie aan Els. “Ik wil graag met mijn salon laten zien dat je ook als zzp-er een mooie praktijk kunt opbouwen als je je puur op huidverbetering richt. Ik voer dit zelfs zover door dat ik geen klanten aanneem die alleen naar de praktijk willen komen voor het epileren van hun wenkbrauwen of harsbehandelingen. Deze klanten stuur ik door naar een collega die wel wellness behandelingen geeft. Met het winnen van de Beauty Award wil ik het voorbeeld zijn voor de kleine zelfstandige schoonheidsspecialisten dat je niet op een dure locatie hoeft te zitten in een mooi pand om een goed lopende praktijk te hebben. Daarnaast wil ik de Award gebruiken om ons mooie vak in de spotlight te zetten als een vak met vele vakvrouwen en vakmannen die professioneel met hun vak bezig zijn”, laat een trotse Els weten. 

Schoonheidssalon La Perle van Janneke Jolink  

Op het moment dat Janneke de e-mail kreeg (nadat ze die al 100 keer had gecheckt!) was ze in de keuken om de vaatwasser in te ruimen. “Nadat ik het positieve bericht had gelezen heb ik heel hoog in de lucht gesprongen en keihard YESSSS geroepen!! Vervolgens heb ik de hele dag met een big smile op mijn gezicht rond gelopen. En ‘s avonds lekker uit eten om te vieren dat ik zo ver ben gekomen.” Nu voelt Janneke zich nog steeds heerlijk, want de nominatie is al een geweldige erkenning. Al jaren geleden wist Schoonheidssalon La Perle zich te onderscheiden ten opzichte van andere salons door de samenwerking met artsen en huidtherapeuten. Dit is slechts één van de redenen waarom Janneke de Award zou moeten winnen, vindt de schoonheidsspecialiste. 

Janneke Jolink

0

Reacties


Gerelateerde artikelen