Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vandaag sluit het Zuiden van Nederland de Carnaval weer af, maar het feestelijke gevoel is daar nog zeker niet weg! Maar liefst drie gepassioneerde schoonheidsspecialisten werden onlangs genomineerd voor de prestigieuze Beauty Awards 2018 in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Zuid’. Benieuwd wie deze vakvrouwen zijn en waarom zij meedoen met dit prachtige event?

Rianne Smits Rianne Smits van Beauté de Prestige

Alle feedback die Rianne krijgt door deelname aan de Beauty Awards ervaart zij als zeer waardevol om haar salon Beauté de Prestige en zichzelf naar een nog hoger level te tillen. Haar antwoord op de vraag waar ze was toen ze het bericht kreeg dat ze genomineerd was voor de Beauty Awards 2018 en hoe ze zich voelt? Enthousiast laat ze weten: “Kort nadat ik ‘s ochtends thuis kwam van het sporten opende ik mijn mailbox. Ik zag direct de e-mail van de organisatie van de Beauty Awards staan. Ik zat nog vol energie van het sporten. Na het lezen van deze fantastische mail, met het nieuws dat ik genomineerd ben, steeg de adrenaline nog eens extra. Mijn maandag 15 januari 2018 kon niet meer stuk!”

Kayleigh Rutten, Beautysalon Be by Kay

Kayleigh Rutten Be by Kay

De ambitieuze schoonheidsspecialiste uit Gronsveld is al ontzettend blij met haar nominatie en ziet dit als een grote beloning voor de tijd en energie die ze inmiddels in de Beauty Award heeft gestoken. Maar natuurlijk wil ook zij met die felbegeerde award naar huis en wel om deze reden: “Gekeken naar de kwaliteiten die een Beauty Award winnaar moet hebben, zie ik mijzelf hierin zeker terug. Sociaal vaardig, een eerlijk karakter én klantgerichtheid spreken voor mij. Als huidcoach is inhoudelijke vakkennis en markt- en productkennis enorm belangrijk. Ik kan iedere vraag beantwoorden en alle twijfels bij de klant volledig wegnemen. Uitgebreide huidverbeterende behandelingen, eerlijk advies op maat én de heerlijke massages zijn mijn kenmerken. De hippe, rustgevende stijl die ik hanteer vloeit over vanuit mijn salon door naar de website en social media-kanalen. Kortom: het totaalplaatje en de unieke combinatie van mijn persoonlijkheid, vakkennis en klantgerichtheid maken mij bijzonder. Dat mag ik althans vaak terug horen van een groeiend en zeer trouw klantenbestand”, glimlacht Kayleigh. “Dit beargumenteert waarom ik de Beauty Award ga winnen!”

Sharon JacobsSharon Jacobs-Beek – Sharon’s Schoonheidssalon

Haar antwoord op de vraag waarom ze meedoet aan de Beauty Awards? Sharon: “Ik doe mee omdat ik heel graag bij de top van Nederland wil horen. Alleen al de nominatie voelt vooral als een beloning op het harde werken, waarin mee-en tegenvallers op je pad komen. En uiteraard wil ik nog meer groei ontwikkelen met mijn salon waardoor ik in de regio de bekendste salon wordt met alle kennis en kwaliteit die de klant van ons verwacht. Voor mijzelf privé wil ik gewoon laten zien dat je naast een druk gezin met kleine kinderen, ook een top-onderneemster kunt zijn.”

Eerder stelden we ook al de genomineerden aan je voor in de categorie ‘Schoonheidsspecialisten van het jaar, regio Noord’

Comments


Gerelateerde artikelen