Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wie wint de Bloggers Choice Award?

Zaterdag 9 april is het zo ver; dan weten we wie de Bloggers Choice Award in ontvangst mag nemen! Houd morgen (zaterdag) rond 13 uur onze Facebook-pagina in de gaten, zodat jij weet welke innoverende producten in de prijzen zijn gevallen tijdens de Beautyspot.nl trade edition.

Anno 2016 hebben beautybloggers en -vloggers een grote invloed op het aankoopgedrag van consumenten. Daarom zijn tijdens de eerste beursdag op zaterdag 9 april een aantal toonaangevende bloggers en vloggers uitgenodigd die alle innovaties van leveranciers gaan beoordelen. De winnende producten worden rond 13 uur op de stand van de winnende exposanten bekend gemaakt. 

Nieuwe insteek Beauty trade edition

De beautybeurs Beautyspot.nl trade edition in het vertrouwde Utrecht heeft een aantal elementen aangepast aan deze tijd en introduceert tijdens de beurs voor de eerste keer de Bloggers Choice Award. Het winnen van deze prijs brengt voordelen met zich mee, het creëert namelijk bekendheid voor de winnende leverancier/ het winnende product onder de Nederlandse consument. Des te meer bekendheid er gaat heersen rondom de leverancier/het product, des te meer vraag er vanuit klanten en consumenten ontstaat.

De jury van de Bloggers Choice Award

Onder de bekende jurygezichten valt onder andere Anna Nooshin. Anna is bekend van haar populaire blog NSMBL, schrijfster van het boek ‘On Top’ en is regelmatig te zien als beautydeskundige bij RTL boulevard. Blogger Serena Verbon is oprichtster van één van Nederlands grootste online beautyplatformen: Beautyytlab.nl. Ook zij neemt plaatst in de jury. Naast beautyblogs zijn ook vlogs een steeds groter fenomeen. Voor dat aspect werd Theo Knoop toegevoegd aan de jury. Hij verruilde 20 jaar geleden zijn carrière in de bouw voor het kappersvak. In zijn vlog toont hij wekelijks zijn succesvolle creaties. Naast Knoop nemen mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo en An Knook plaats in de jury. Ponticorvo deelt op haar vlog onder andere de laatste beautytips. In maart 2015 was zij bovendien te zien in het RTl5 programma Shopping Queens. Friese schone Ann Knook werd twee jaar geleden bekend met haar Instagram-account make-up. De kiekjes sloegen in als een bom en al snel volgde een even succesvolle vlog op Youtube. 

Bloggers beoordelen salonproducten

Op zaterdag 9 april houden Anna, Serena, Theo, Laura en An een beurstour en gaan zij op zoek naar de nieuwste innovaties van de beursdeelnemers. Zij kiezen hieruit elk hun favoriete product. Deze favorieten winnen de Bloggers Choice Award. Mis het niet en houd de Beautyspot.nl Facebook-pagina morgen rond 13 uur dus goed in de gaten!

Consumenten maken kennis met de professionele beautybranche

Dat bovengenoemde bloggers influencers zijn op het gebied van beauty blijkt wel uit het feit dat zij individueel heel wat volgers op de Social Media-kanalen hebben. Anna Nooshin, Serena Verbon, Theo Knoop, Laura Ponticorvo en An Knook hebben gezamenlijk 16.227.000 volgers. We rekenen er op dat bloggers en vloggers veel aandacht gaan besteden aan de nieuwe salonproducten, waardoor de professionele beautybranche positief onder de aandacht van de consumenten wordt gebracht. Monique Lindenboom zal aan het winnende product van de Bloggers Choice Award uitgebreid aandacht besteden op Beautyjournaal.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen