Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In de voorbereiding op de najaarsvakbeurs Beauty Trade Festival – Back to Beauty Edition’ stelde beursorganisator Beauty Trade Professionals via een online enquête enkele vragen aan beauty professionals. Door het invullen van de enquête maakte je kans op twee gratis toegangskaarten voor de najaarsbeurs!

Enkele vragen die werden gesteld waren wat de voornaamste reden is voor een beauty professionals naar de vakbeurs te komen en wat zij het liefst terug wilden zien in de kennistheaters. Reden voor de organisatie om deze online enquête uit te zetten was om de beursvloer én het kennisprogramma van de Beauty Trade Festival nog beter te kunnen laten aansluiten om de wensen van de beauty professional. De enquête werd massaal ingevuld, maar dit zijn de tien winnaars van de twee gratis toegangskaarten. Van harte gefeliciteerd!

Schoonheidssalon Noortje, Lobith
Anja Marra, Drachten
Schoonheidsinstituut SuusSkin, Oosterhout
Beautysalon Your Moment, Leeuwarden
Voetverzorging Coby Karten, Koog aan de Zaan
Jaleesa’s Beauty, Heerhugowaard
Mira Mi Beauty & Well-being, Made
Pedicure Yvonne Breuker, De Lutte
PS. You are Beautiful, Medemblik
Irisistible – Cosmedisch Centrum Santpoort, Santpoort

De winnaars zijn inmiddels door de organisatie van Beauty Trade Festival per e-mail op de hoogte gesteld.

 

 

Reacties

  1. he is altijd top om naar de beauty beurs te gaan. Vooral om weer in contact te komen en te spreken met je leveranciers. Ook altijd leuk om met je collega’s te spreken voor tips en discussies te voeren. En om de nieuwtjes van de nieuwe producten te horen, voelen en uit te proberen. Maar ook de gezelligheid die er altijd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen