Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

White Balance Cleanse is een zachte toch effectieve dagelijkse reiniger, verrijkt met het gepatenteerde Oxy-R (oxyresveratrol) teneinde een dubbele werking aan te bieden waardoor de verschijning van pigmentatie van de huid, ongelijkmatige teint en de verschijning van vlekken verbeteren. De unieke poedertextuur verandert in een lichte schuim voor een heldere, zachte en dieper gereinigde huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Deze cleanse biedt een dubbele werking op de huid: reiniging en peeling met fysieke micro-exfoliaters en hydroxyzuur (gluconolacton) chemische werking. Het bevat Oxy-R (oxyresveratrol) in een gepatenteerde formule om oxyresveratrol te stabiliseren, een krachtig huidverhelderend ingrediënt dat de melanine-aanmaak remt.

De formule kan elke dag gebruikt worden aangezien het dode huidcellen en onzuiverheden zacht verwijdert zonder de huid uit te drogen.

White Balance Cleanse maakt de huid glad, helderder en diep gereinigd. Tevens wordt de ongelijkmatige teint verbeterd. 

Reinigen is het eerste proces in de huidverbeteringsroutine; het helpt vuil, overtollig vet en make-up te verwijderen. Een dagelijkse zachte gezichtsbehandeling stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en maakt de huid zachter en helderder. Zonder exfoliatie hopen dode huidcellen zich op aan de oppervlakte van de huid, wordt de huid droog, ruw en heeft een doffe uitstraling.

Het stratum corneum is de huidlaag die de belangrijkste rol speelt in de barrièrefunctie. Het bestaat uit intercellulaire lipiden die als effectieve barrière fungeren tegen vochtverlies en tevens als een opslag dienen voor vocht. Om die reden zijn lipiden cruciaal voor hydratatie van de huid. Als deze lipiden worden verwijderd door reiniging en exfoliatie, dan neemt transepidermaal vochtverlies toe en wordt de huid droog. Medik8 heeft ingrediënten geselecteerd die de natuurlijke beschermende lipiden van de huid niet aantasten en die een gezonde en gehydrateerde huid handhaven.

Micro-exfoliatie voorafgaand aan het aanbrengen van een serum is de optimale manier om effectieve penetratie en absorptie van stoffen in de gerichte huidcellen te waarborgen.  

Comments


Gerelateerde artikelen