Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Eind vorig jaar is de unieke Huidcoach App gepresenteerd met daarin inmiddels 27 belangrijke huidverbeterende vragen en antwoorden. Voor wiens vraag er niet tussen staat, heeft hannah een ludieke actie bedacht, waarbij men kans maakt op geweldige prijzen!

De App kan gedownload worden via de App Store (HannahApp) of via Google Play (Huidcoach) en hierin staan diverse vragen en antwoorden en tips over de huid en huidverbetering. Via de zoekfunctie kan men tevens de dichtstbijzijnde huidcoach vinden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel een unieke vraag die volgens jou thuishoort in de Huidcoach App en maak kans op geweldige prijzen!* De meest originele vragen zullen in de App worden opgenomen en beantwoord, waarvan 5 winnaars worden uitgekozen die hiermee een hannah product naar keuze winnen. Eén winnaar van deze actie maakt bovendien kans op een hannah Xperience op het landgoed in Voorthuizen incl. producten voor thuis.

Tijdens de hannah Xperience geeft de huidcoach de winnaar een uitgebreide behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als doelstelling en resultaat. De behandeling start met een persoonlijke huidanalyse, waarbij de huidconditie gemeten wordt op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en pigment/erytheem waarden. Vervolgens wordt de huid behandeld met producten die speciaal op het huidtype van de winnaar zijn afgestemd en zal hij of zij tevens de befaamde hannah bindweefselmassage ervaren!

Download de Huidcoach App, stel die ene unieke vraag en maak kans op een fantastische prijs! Wie weet vind je zelfs jouw ‘kwestie’ terug in een hannah advertentie in het magazine Quest! Dus durf te vragen en… let’s App & Play!

*Deze actie loopt t/m 28 februari 2014 en de winnaars ontvangen daarna bericht vanuit hannah SIRC. Kijk voor meer informatie op www.hannahhuidcoach.nl.

Directe link Appstore: https://itunes.apple.com/us/app/hannahapp/id742516968?mt=8

Directe link Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wHuidcoach

Comments


Gerelateerde artikelen