Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Druk hebben we het allemaal, dat ziet ook Minister Asscher en daarom is deze week de week van de Werkstress om meer bewustzijn te creeëren.

Maar wat doe jij aan werkstress voor jezelf en voor je medewerkers? Veel stress uit zich in verstijfde nek en schouder spieren, niet zo ook want jullie staan een groot deel van dag en vaak ook nog iets voorovergebogen.

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat massage een effectieve oplossing is. Maar wanneer neem jij nu de tijd voor een massage voor je zelf en laat jij dat je collega doen aan het eind van haar werkdag?

Met een massagestoel de werkstress de baas
Kies voor de eenvoudiger weg en kies voor een elektrische massagestoel. In 15 minuten zijn je nek, schouders en rug weer een stuk meer ontspannen en ga je met een fijn gevoel naar huis. 

En dat hoeft echt niet veel te kosten. Voor slechts € 1.566 exct btw en afleverkosten heb je je eigen massagestoel staan.

Ook voor gebruik voor jouw klanten
Werkstress komt natuurlijk ook bij je klanten voor. Je kunt een massage natuurlijk als service aanbieden, maar klanten zijn graag bereid er iets voor te betalen, zeker als ze ervaren hoe ontspannend de massage in de massagestoel is.

Hoe verder?
Maak een afspraak in de showroom in Amersfoort en kom zelf ervaren hoe ontspannen een massagestoel is voor jezelf, je medewerkers en je klanten.

Comments


Gerelateerde artikelen