Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hyaluronzuur in de cosmetische verzorging.

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en elasticiteit. De oplossing is om te corrigeren daar waar er reeds rimpels zijn  en tegelijkertijd voorkomen dat er nieuwe ontstaan.

Een van de  redenen dat onze huid veroudert is omdat haar capaciteit om eigen hyaluronzuur aan te maken met elk jaar daalt. Op een gegeven moment daalt deze capaciteit zelfs zodanig dat onze huid volume verliest. Enkel door voldoende vocht op te houden kan de huid dit voorkomen. 

xx-perts in service.

Wellmaxx vertrouwt op een concept dat gebruik maakt van hoogwaardige, efficiënte en grondig geteste ingrediënten die geschikt zijn voor elk huidtype.

De nadruk bij alle producten ligt steeds op hyaluronzuur, gekend als 'watermagneet', in de eerste plaats omdat bewezen is dat dit de eigen huid stimuleert om eigen hyaluronzuur aan te maken in de dieper gelegen huidlagen: Het effect is de vermindering van rimpels en lijntjes door de matrix van bindweefsel op te vullen met dit eigen natuurlijk hyaluronzuur. 

Anderzijds ook omdat de bovenste huidlaag een intensieve verzorging genieten en hierdoor de huid zachter en frisser maken! 

Voorkomt een droge huid.

Hyaluronzuur geeft volume aan uw huid door voldoende vocht te binden aan het huidoppervlak maar laat bovendien ook een luchtdoorlatende film achter op de huid waardoor deze minder snel zal uitdrogen.

Hyaluronzuur voor een vitale en zachte huid!

XX-perts aan het werk

Wat is een Wellmaxx Depositair: Maximale ondersteuning & vrijheid. 
De samenwerking met Wellmaxx geschiedt op basis van een depositair systeem. Dit houdt onder meer in dat de ondernemers heel veel vrijheid hebben, geen verplichte fees betalen maar wel gebruik kunnen maken van de ondersteuning van het bedrijf. Deze ondersteuning is verschillend van aard en hangt af van de ondernemers, locatie en de fase waarin het bedrijf verkeert.

Zo kunt u bv Wellmaxx producten vanuit uw salon/ praktijk verkopen, deze producten koopt u dan voor een zeer mooie depositair prijs in 

Een andere mogelijk is:
In samenwerking met Plaza XL hebben wij een zeer lucratief plan bedacht waarbij u niets hoeft te investeren en toch ruim 20% op deze producten kan verdienen. U krijgt dan een eigen webshop waaruit u de producten kunt verkopen

Hoe dan, zult u zich afvragen, klik op onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=MugPu19anbA

Wilt u zien hoe dit in de praktijk werkt, klik dan op onderstaande link

http://www.youth-beauty.com/

Comments


Gerelateerde artikelen