Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty en wellness liefhebbers opgelet! Zijn jullie er al van op de hoogte dat de bekende Wellness Academie zich ook gevestigd heeft in Rotterdam? De Wellness Academie is een toonaangevend Belgisch opleidingsinstituut met kwaliteitsopleidingen op het gebied van schoonheid en welzijn. Dit is de ideale startplek voor een carrière binnen deze branche. Maar dat niet alleen, actieve professionals kunnen hier ook interessante bijscholingen volgen.

Welkom bij de Wellness Academie Rotterdam
Wie kent de Wellness Academie nog niet? De wortels van dit opleidingsinstituut liggen in het Belgische Hasselt, vlak bij Maastricht. Hier is het mogelijk om talloze beauty en wellness opleidingen, cursussen en bijscholingen te volgen. Algauw werden er meerdere vestigingen in België geopend om ook in andere delen van het land aan de wensen van de cursisten te kunnen voldoen. Ondertussen is het ook mogelijk om in Nederland te genieten van de voordelen van de Wellness Academie. Zo opende de Wellness Academie onlangs een vestiging in Rotterdam.

Prijsvoordeel en cursusaanbod
Een van de factoren die de Wellness Academie in Rotterdam zo interessant maakt, is het prijsvoordeel. Opleidingen en cursussen zijn in Vlaanderen een stuk goedkoper. Nu kun je ook in Rotterdam je voordeel doen met deze scherp geprijsde opleidingen en cursussen. Een selectie van het opleidings- en cursusaanbod is hier te volgen, zoals de opleiding schoonheidsspecialiste en de cursussen nagelstyling gelnagels, basis massagetechnieken en anatomie, pathologie & fysiologie. Maar het is niet alleen vanwege de aantrekkelijke prijzen dat de Wellness Academie elk jaar duizenden cursisten mag ontvangen, ook de overige voordelen spelen een belangrijke rol.

Nog meer voordelen
Een ander voordeel van de Wellness Academie is dat de lessen worden gegeven in beperkte groepen, zodat persoonlijke aandacht voor de cursisten is gegarandeerd. Het lesprogramma is altijd up-to-date en is prima afgestemd op de beroepspraktijk. Ook krijg je les van ervaren en gedreven vakdocenten die naam hebben gemaakt binnen hun vakgebied. Doordat de Wellness Academie een goede reputatie heeft, doet je diploma dienst als een gewaardeerd keurmerk waarmee je je arbeidskansen vergroot. Na het volgen van een opleiding kun je je in veel gevallen aansluiten bij een erkende beroepsorganisatie zoals ANBOS.

Blik op de toekomst van beauty en wellness
Hoe ziet de toekomst voor beauty en wellness professionals eruit? De beauty en wellness sector zijn nog steeds bloeiende. Dit betekent dat er binnen deze vakgebieden goede toekomstperspectieven zijn. Het is een sector die niet stilzit, steeds weer duiken er vernieuwende behandelingen op en de ontwikkelingen volgen elkaar rap op. Dit is wat werken binnen de beauty en wellness branche ook zo uitdagend en afwisselend maakt. Er zijn voortdurend nieuwe mogelijkheden. De Wellness Academie springt daar op in met nieuwe bijscholingen waarmee je je dienstenpakket kunt uitbreiden.

Maak kennis met de Wellness Academie Rotterdam
Regelmatig worden er infodagen georganiseerd waarop je kennis kunt maken met de Wellness Academie, de opleidingen en cursussen, de docenten en het lesmateriaal. Je kunt ook online meer informatie aanvragen of je inschrijven voor een van de opleidingen. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Comments


Gerelateerde artikelen