Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Als visagist of make-up artist wil je je klanten niet alleen voorzien van een mooie flawless make-up, maar haar ook adviseren over de laatste trends. Op de verschillende catwalks van vooraanstaande modemerken, Instagram én van make-up artists zelf zien we een aantal opvallende trends voor het komende seizoen voorbij komen. En wees gerust… ze zijn stuk voor stuk de moeite waard!

Natuurlijke glow

Vorig jaar stond de highlighter helemaal in de spotlights, hoe meer hoe beter. Dit voorjaar zien we juist dat de make-up trend veel natuurlijker wordt. De highlighter mag nog wel, maar veel ingetogener. Zorg wel voor een beetje blush, voor een sunkissed make-uplook!

Soap brows

We zien deze trend al een tijdje en dat is niet voor niets. Op een wel heel eenvoudige manier creëer je de perfectie wenkbrauw met… zeep! Wat heb je nog meer nodig? Een wenkbrauwborsteltje en -potlood. Het schone borsteltje wrijf je zachtjes over een stuk zeep en dat breng je aan op/in de wenkbrauwen door middel van opwaartse bewegingen. Vervolgens zet je de wenkbrauw indien nodig nog wat aan met potlood en klaar!

Glitter op je lippen

Glitters alleen voor het weekend? Niets ervan! Hoe meer sparkle op je lippen, des te beter. Gebruik hiervoor een transparante glitter lip balm of gloss. Voor de foto? Gebruik dan de KiraKira app voor nog meer sparkle-plezier!

Pasteltinten op de ogen

Pasteltinten zorgen voor het ultieme voorjaars- en zomergevoel. Niet alleen op de ogen, maar ook in je kledingkast en in het interieur doen deze kleuren (weer) hun intrede. Niet zo gek dus dat er heel veel pastel te vinden is in de nieuwe make-upcollecties! Van zachtroze tot mintgroen en van babyblauw tot lichtgeel: deze zomer krijgen we een zoete inval!

Natuurlijk ogende wimpers

Met wimperextensions kan het nooit te gek: extreem lange, volle en perfect krullende wimpers. Komend seizoen mag het wat minder. De wimpers mogen aanzienlijk korter en qua mascara: less is more. Twee dunne laagjes is meer dan genoeg! Is jouw klant niet gezegend met mooi gevormde wimpers van zichzelf? Kies dan voor natuurlijk ogende wimperextensions of krul de puntjes van de natuurlijke wimpers en breng daarna een laagje mascara aan.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen