Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ongeveer twee derde van alle Nederlandse vrouwen komt wel eens in de schoonheidssalon. De wensen en behoeften van deze vrouwen zijn sterk wisselend. De ene keer zijn zij op zoek naar de oplossing van een specifiek huidprobleem, de andere keer willen ze alleen maar ontspannen of genieten van een fijne schoonheidsbehandeling. Maar wanneer en waarom zouden deze vrouwen juist wel of juist niet naar jouw salon komen? Heb je daar wel eens over nagedacht? Welke type salon heb jij of past bij jou? En ben je anders dan andere salons? Op de Beautyspot.nl live edition hebben we drie inspiratiesalons voor je ingericht: huidverbetering, duurzaam ondernemen en wellness.

In een sterk concurrerende markt is het belangrijk dat je je onderscheidt van andere salons. Het is belangrijk dat je de door jou gekozen type salon zo duidelijk mogelijk neerzet in een voor de consument herkenbaar en eenduidig concept. Kun jij in 1 zin zeggen wat waar jij met jouw salon voor staat? Ben jij een specialist in welness, huidverbetering of duurzaam ondernemen of ben jij iemand die eigenlijk een beetje van ‘alles’ doet? In het laatste geval is je positionering niet duidelijk en onderscheid je je waarschijnlijk onvoldoende van andere schoonheidssalons.  

Om tot een genuanceerde keuze te komen is zou je allereerst de ‘waarom’ vraag moeten kunnen beantwoorden. Waarom ben jij beautyprofessional geworden? Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren? Wat vind je leuk, waar word je blij van? Welk type klanten heb je? Dit helpt je bij het kiezen van een type salon dat het beste bij jou past.

Bekijk de filmpjes en bepaal voor jezelf welk type salon het beste bij je past. Op het eerste Beautyspot.nl live evenement zijn deze 3 typen salons naast elkaar te zien zodat je voor jezelf kunt bekijken welke salon jou qua positionering en uitstraling het meeste aanspreekt . Koop nu je kaartjes

Schoonheidssalon huidverbetering

Duurzaam ondernemen met je schoonheidssalon

Wellness in de schoonheidssalon

Kom naar het Beautyspot.nl live event en laat je inspireren. Koop nu je kaartjes.

Comments


Gerelateerde artikelen