Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Geen nominaties meer, maar wel zeven juryprijzen en één publieksprijs: er gaat het een en ander veranderen rond de wedstrijd Professional Beauty Product of the Year.  Er is bijna geen branche te bedenken waarin jaarlijks zoveel nieuwe producten worden geïntroduceerd als de beauty branche. Maar welke innovaties waarderen beauty professionals nu het meest? De wedstrijd Professional Beauty Product of the Year geeft daar antwoord op. In de afgelopen jaren is de verkiezing uitgegroeid tot een waardevolle graadmeter voor de branche.

Winnaars kiezen

De manier waarop de verkiezing tot stand komt, gaat komend voorjaar veranderen. Zoals altijd wordt er weer een vakjury samengesteld met experts uit de branche. Zij buigen zich ook dit keer weer over de producten die de deelnemende leveranciers hebben ingezonden, in zeven categorieën: Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging, Groene Cosmetica, Make-Up, Pedicure, Nagels en Apparatuur. Nieuw is echter dat de vakjury direct haar gezamenlijke favorieten kiest in plaats van eerst een aantal producten te nomineren. Deze vakwinnaars worden bekend gemaakt tijdens feestelijke gala-avond waarop ook de Beauty Awards worden uitgereikt.

Publieksprijs

Net als de vakjury, krijgen ook de bezoekers van Beauty Trade Special dit keer álle ingezonden producten te zien en niet alleen de nominaties, zoals in voorgaande jaren. Deze staan tentoongesteld in de speciaal daarvoor ingerichte Beauty Gallery op het event, dat komend voorjaar wordt gehouden op 4, 5 en 6 april in de Utrechtse Jaarbeurs. Bezoekers mogen uit al inzendingen hun topfavoriet aangeven. Dit zal leiden tot één winnaar van de publieksprijs die ook op feestelijke gala-avond zal worden uitgereikt. Door deze aanpassing zal een duidelijker onderscheid ontstaan tussen de vakprijs en de publieksprijs, iets dat met name voor de leveranciers meer helderheid geeft in de waardering voor hun product.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen