Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het Beauty Trade Festival staat op 16,17 en 18 september bol van de experts die gratis hun kennis delen. Met meer dan veertig(!) lezingen en demo’s tijdens de drie beursdagen, zet de vernieuwde najaarsbeurs zich duidelijk op de kaart als kennis-event. 

Stages & line-up

Geheel in het festivalthema, heten de kennistheaters bij deze beurs ‘Stages’ en is er sprake van een heuse line-up. Toegankelijkheid tot al deze kennis is het meest belangrijk voor de organisatie van de beurs en daarom zijn de vier Beauty-, Nail- & Makeup Stages tijdens de najaarsbeurs toegankelijk voor alle bezoekers van het vrolijke beursfestival. Bovendien staat het grote terras in het hart van de beurs (The Mainstage) ook bol met een demo-programma waar je met je neus bovenop de toegepaste behandelingen, technieken en styling staat! 

Workshops, lezingen en demo’s

Er is echt voor ieder wat wils in het uitgebreide programma aan workshops, lezingen en demo’s. Wat dacht je van experts als Carla Uppelschoten en Monique Lindeboom die lezingen geven over respectievelijk de gevoelige huid als nieuw fenomeen en hoe je op eenvoudige wijze uitlegt aan een klant wat er in een goede crème zit. Of je luistert naar het boeiende verhaal over gelaatsanalyse, Meridian Facial en ervaart hoe Inge Deceuninck beauty professionals praktisch helpt in het holistisch werken rond inner and outer beauty. Nagelstylisten halen volop inspiratie uit de workshops en demo’s van onder meer Yessica Padberg-Haasjes, Natalia Gritsenko, John Nguyen & Debbie Hehanussa. 

Bedrijfstips en persoonlijke groei

Naast de vakinhoudelijke kennis, liggen ook de bedrijfstips en persoonlijke groei voor het oprapen. Zo krijg je van Lizet van Triet de wijsheid hoe je het maximale uit jezelf haalt voor meer omzet en geluk en geeft Corné ter Maten je alle SEO trucjes voor een succesvolle salonwebsite. En zit je een beetje vast na zo’n intensieve beursdag? Vitaliteitstrainer Carel Schott laat je op de Mainstage allerlei tips en oefeningen zien voor meer vitaliteit.

De complete line-up van het Beauty Trade Festival kun je hier vinden.

Comments


Gerelateerde artikelen