Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De vakwedstrijd Beauty Award wordt elk jaar mede mogelijk gemaakt door sponsoren die de vakwedstrijd een warm hart toedragen en de professionaliteit van de beautybranche naar een hoger niveau willen tillen. Pascaud Care is één van de goudsponsoren en ook dit jaar waren er weer finalisten bij die met het merk Pascaud werken.

Waarom Pascaud Care, onderdeel van Care Cosmetics, ervoor gekozen heeft om goudsponsor te zijn van de Beauty Award? “Care Cosmetics draagt de Beauty Award al sinds jaar en dag een warm hart toe omdat het een toevoeging is aan de professionalisering en uitstraling van de branche. We kozen er vorig jaar voor ons eigen merk Pascaud in de schijnwerpers te zetten als gouden sponsor. Een mooie manier om samen te komen met toppers uit de branche en om het nieuwste concept van Pascaud, My Skincaud, aan deze groep te introduceren. Helaas gooide covid-19 meerdere malen roet in het eten, maar nu hebben we gelukkig alsnog een online event!”

Hoe verleid je jouw klant met SKINCAUD?
Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid? Veel mensen investeren in prijzige producten maar bereiken niet het gewenste resultaat. Daarom heeft Pascaud MY SKINCAUD ontwikkeld! MY SKINCAUD geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. MY SKINCAUD is een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd. Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test en bijbehorende serums heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerde professor in complexe genetica.

Speciale Beauty Award-aanbieding
Wil jij ook een persoonlijk huidadvies? Een gepersonaliseerd huidadvies is de basis voor het bereiken van je mooiste huid. Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA? Jouw DNA is onze inspiratie voor de ontwikkeling van zeven gespecialiseerde serums, die je kunt gebruiken in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.

Neem voor meer informatie contact op met Mardge Pascaud via telefoonnummer +31 (0)88 99 66 200 of kijk op de website www.skincaud.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen