Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We zijn allemaal uniek en ieder van ons heeft recht op een persoonlijke behandeling afgestemd op zijn of haar huid. De pionier in deze ontwikkeling is BYAS™. BYAS staat voor de perfecte symbiose tussen natuur en technologie.

Bionic Youth Activating System combineert de nieuwste ontwikkelingen in het wereldwijde onderzoek naar de gezondheid van natuurlijke actieve ingrediënten met de beste technologische en wetenschappelijke bevindingen, en altijd met het doel: zo individueel, eenvoudig, natuurlijk en tegelijkertijd zo effectief mogelijk.

De BIOS AGE™ Factor wordt met behulp van de Skin Pro Analyzer geanalyseerd, waarna vervolgens een advies op maat wordt aangeboden aan de klant.

Stap 1 individuele huidanalyse

Verschillende huidwaarden worden gemeten, bijv. de diepte van de rimpels en de vochtinhoud van de huid. De vastgestelde huidwaarden wordt in een speciaal ontwikkeld algoritme ingevoerd, waarin de BIOS AGE Factor wordt berekend. De BIOS AGE Factor geeft aan wat de conditie en biologische leeftijd van de huid is.

Stap 2 individuele huidverjonging

Met behulp van de BIOS AGE Factor kan een speciaal op maat afgestemd behandelplan worden opgesteld. Na de persoonlijke huidanalyse wordt duidelijk welke van de drie speciale Hyaluronzuur serums uw klant nodig heeft. BYAS hanteert er drie: één voor de huid tot 30 jaar, één voor de huid van 30 tot 50 jaar en één voor de huid van 50 jaar en ouder. Elk serum heeft haar speciale ingrediënten die ontwikkeld zijn voor desbetreffende huidleeftijd.

Stap 3 individuele beauty coaching

Beauty does not appear overnight, nor is it created by accident. Met behulp van voortdurende en persoonlijke beauty coaching zult u de perfecte huidprestaties behalen, net zoals de grote sterren en beauty professionals dit krijgen. En dat is precies wat de BYAS Beauty Stylist u aanbiedt. Tijdens een maandelijkse afspraak in een BYAS Beauty Style Club™ wordt de vooruitgang gemeten en indien nodig het behandelplan aangepast.

Stap 4 individuele online support

Met de speciale BYAS Beauty App houdt u uw huid in top conditie. De BYAS Beauty App treedt op als conciërge voor uw klanten. Het volgen van een behandelplan is nog nooit zo makkelijk geweest. De BIOS AGE gegevens kunnen worden afgelezen, waardoor uw klanten hun vorderingen kunnen bijhouden en delen met anderen als ze dat willen. Daarnaast staat de BYAS Beauty App vol met tips en FAQ’s om de beste huidresultaten te behalen.

Benieuwd wat uw BIOS AGE factor is of die van uw klanten? Benieuwd wat BYAS voor u als particulier of ondernemer kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Comments


Gerelateerde artikelen