Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dit artikel is geschreven door Gerben de Jong van FYS Group

Als je een paar minuten naar een goed radiostation luistert, herken je het. Ze hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat hun promo’s uniek klinken en het geluid je vriendelijk welkom heet. Je bent thuis. Mensen uit de radiowereld noemen dit soort momenten “bumpers”. Nu we met internet allemaal in de mediawereld zitten, kunnen ook wij bumpers hebben.

In hun glorietijd begreep niemand dit beter dan MTV. Iedereen kan natuurlijk muziekvideo’s uitzenden, maar de promo’s, het stukje tussen twee video’s in, kan maar van één zender zijn. Equivalent The Box klonk te luid en respectloos, als schreeuwerige spam van een zender die juist zou moeten proberen ons vertrouwen te winnen.Wat ons brengt naar jouw persoonlijke media geluid, de manier waarop overkomt en klinkt op social media en zelfs in je email.

Twitter stript zoveel mogelijk dingen waarmee je je kunt onderscheiden (lettertypen en foto’s bijvoorbeeld) maar zelfs daar kun je een geluid en ritme door laten klinken als je wilt. Door de vele keuzes en mogelijkheden vangen we nu slechts een glimp van je op, een vluchtige blik op wat jij hebt gemaakt. Hoe ziet dat er uit en hoe klinkt het? Lijkt het altijd op jou? Je kunt hiervoor zorgen als je ervoor kiest.

Comments


Gerelateerde artikelen