Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Slimme professionals kiezen voor topkwaliteit. Behandelstoelen en apparatuur van topkwaliteit. En ook producten, marketing en bedrijfsvoering van topkwaliteit.
Dat kost geld, veel geld.

Dit is een goede reden om je geld niet vast te leggen in de inrichting. Want die kan je ook huren. Alleen wie huurt kan:
– bij tegenvallende resultaten of tegenvallende klandizie de huur zonder bijkomende kosten beëindigen
– bij tevredenheid het gehuurde overnemen met een steeds groter wordende korting
– geen zorgen hebben over reparatiekosten, dat is allemaal bij de huur inbegrepen
– bij eventuele uitval rekenen op gratis vervangend materiaal
– geld zorgeloos vrij houden voor producten, marketing en bedrijfsvoering

Zo’n verhuurder is Esthé-Rent
Esthé-Rent verhuurt uitsluitend topmateriaal uit de Mikoscollectie, inmiddels voor het 35e jaar. Niet alleen nieuwe materialen, maar ook top-occasions met aantrekkelijke kortingen. Allemaal vooraf te zien in de showroom van Mikos.

De afgebeelde Cosmoderm “100% made in Germany” inrichting kan je bijvoorbeeld een half jaar op proef huren voor € 900,-, dat is nog geen € 35,- per week!
Bekijk alle andere toestellen of modellen. Bijvoorbeeld de veelzijdige Nova 300 voor microdermabrasie, die huur je voor € 650,- per half jaar, dat is  € 25,- per week. 
 

JUBILEUM AANBIEDING:
35 JAAR ESTHE-RENT IN NEDERLAND
Wie in januari of februari 2015 bestelt kan het gehuurde na een half jaar overnemen onder aftrek van ALLE betaalde huur. Naar keuze kan de huur ook onbeperkt worden verlengd of kosteloos worden beëindigd.

Comments


Gerelateerde artikelen