Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat is het meest belangrijke voor een vrouw? Naast de telefoon en portemonnee is make-up een belangrijk element in het leven van de vrouw. Iedereen houdt van de perfecte wenkbrauw. Laat Perfect Eyelash nou sinds vorig jaar haar eigen Care & Cosmetics lijn hebben uitgebreid met de Brow Cosmetics! Wij willen je graag meer vertellen over waarom dit een echte must-have is voor in jouw studio.

De Brow Cosmetics range bestaat uit de volgende producten:

Het zijn mooie producten om te verkopen in jouw studio, daarom hebben wij ook een luxe verkoop display ontwikkeld. Zo kan de klant de hele product range zien en zelf testen, de display is ook voorzien van een handig voorraad lade. 

Om de Brow Cosmetics extra onder de aandacht te brengen en als extra service voor in de studio kan je de producten gebruiken als extra touch-up na de behandeling. Je kunt vast uit ervaring spreken dat de huid wat rood is na het waxen of epileren. Niemand wil de straat op met een rode en gevoelige huid. Met onze Duo Highlighter kan je snel de roodheid verminderen en de wenkbrauw vorm meer accentueren. Of denk eraan om de wenkbrauwen mooi op te maken met een Pomade na het ondergaan van een refill behandeling of het zetten van een nieuwe set wimperextensions. Een slimme verkooptruc om jouw klant kennis te laten maken met de Brow Cosmetics van Perfect Eyelash. Daarbij kan je jouw klant ook meteen goed laten zien hoe het moet, en kan ze thuis dezelfde geweldige wenkbrauwen creëren. Via deze weg kan je extra inkomsten genereren voor jouw studio. Zo zijn deze producten ideaal geschikt als bijverkoop en als extra service, en zo dus een echte must-have!

Om jullie ook een beetje op weg te helpen hebben wij, zie hieronder, een korte tutorial gemaakt van hoe je de producten zou kunnen gebruiken en een uitleg van hoe je de perfecte wenkbrauw vorm creëert en welk type wenkbrauw make-up je kan gebruiken. Life isn’t perfect but your brows can be!

Klik hier voor de video.

 

+1

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen