Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor het eerst dit jaar, was er voor de deelnemers aan de Beauty Awards 2018 die geen nominatie binnen wisten te halen, een speciale Runners Up Day. Op donderdag 8 maart kwamen zij samen om van de organisatie en de vakjury bruikbare tips te ontvangen om verder te kunnen groeien in hun prachtige vak.  

De ambitieuze schoonheidsspecialisten die dit jaar niet genomineerd werden konden zich aanmelden voor een training vol tips over hoe je jezelf profileert als vakspecialist in je dagelijkse bedrijfsvoering, alsook in een wedstrijd als de Beauty Awards. Met meer inzicht en tips over waar de vakjury op let bij de inzendingen gingen de deelnemers zeer tevreden aan de lunch. “Ik had dit niet willen missen en ben heel blij dat ik gegaan ben”, was de positieve reactie van velen. Naast het weer in ontvangst nemen van hun eigen inzending, kregen de deelnemers ook een kort juryrapport over hun inzending. 

“Heel waardevol, ik herken me er echt in – het zijn precies te punten waar ik nog aan moet en wil werken. Dit is een mooie bevestiging”, realiseert één van de dames zich. Met deze feedback op zak zullen zij in een volgende editie van de Beauty Awards zeker verder groeien en zich met nog meer trots profileren! De organisatie van de Beauty Awards was ook tevreden met de blije gezichten: “Het is een wedstrijd en dan is het altijd nodig dat er afvallers zijn. Wanneer je deze vakmensen – die zo gemotiveerd zijn om het goed te doen – dan kunt ondersteunen in hun groei, is onze missie geslaagd”.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen