Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Volg op maandag 14 september een van de DOE-workshops met onze ervaren en enthousiaste make-up artist Niels Jansen.

Tijdens een 2,5 uur durende workshop zal Niels de nieuwe seizoenscollectie FALL/WINTER 2015 op betoverende wijze presenteren en demonstreren.

Niels zal deze dag de focus leggen op het gebruik van de nieuwe oogschaduwkleuren, lipsticks en blush. Zorg dat je snel een basis (concealer, foundation, poeder) op kunt zetten, zodat er meer tijd over blijft voor de oog- en lipmake-up. Niels zal je tips geven over het verkopen van make-up in de salon en je kunt hem alles vragen wat je over make-up wilt weten.

Je kan kosteloos aan deze 'doe' workshop deelnemen als je vooraf akkoord geeft op een Seasonal orderafname van minimaal €350 (excl. BTW). De deelname (t.w.v. €75) is dan gratis voor 1 persoon aan de masterclass Niels Jansen (dagdeel). Bij inschrijving ga je akkoord met deze voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren? Neem vast een kijkje in de bijlage voor een sneak preview! Wil je je nieuwe kleuren gelijk op 14 september meenemen? Mail dan het ingevulde bestelformulier vast naar: elise@minkbc.nl.

Be enchanted bij de DOE-workshop lancering nieuwe najaarskleuren:
Datum: maandag 14 september 2015
Locatie: Mink Beauty Concepts te Spijkenisse
Ochtendsessie: 9.30 – 12.00 (inloop vanaf 9.15) of middagsessie: 14.00 – 16.30 (inloop vanaf 13.45)
Kosten: gratis voor 1 persoon bij afname van minimaal €350 (ex BTW) aan nieuwe seizoenskleuren

Leer op 2 november van dé make-upprofessional hoe je moet shapen en highlighten en creëer een Kim Kardashian Look!

Tijdens een 2,5 uur durende workshop leert Niels je de fijne kneepjes van het shapen en highlighten, dé trend van 2015! Wil jij tijdens de feestdagen jouw klanten verrassen met een spetterende look á la Kim Kardashian? Geef je dan op voor deze workshop en laat je inspireren door Niels en zijn kunsten.

Shape & Fade in de DOE-workshop & leer de Kim Kardashian Look:
Datum: maandag 2 november 2015
Locatie: Mink Beauty Concepts te Spijkenisse
Ochtendsessie: 9.30 – 12.00 (inloop vanaf 9.15) of middagsessie: 14.00 – 16.30 (inloop vanaf 13.45)
Kosten: €75 p.p. (ex BTW)

LET OP! Voor beide workshops zijn er maximaal 10 personen per groep, dus wees er snel bij en geef je op door Elise een mailtje te sturen: elise@minkbc.nl. Na aanmelding ontvang je een definitieve bevestiging met alle details.

Comments


Gerelateerde artikelen