Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heb je nog geen kaarten voor het Beauty Trade Festival van komend weekend? Grijp dan nu je kans om er wel bij te zijn en doe mee aan de speciale winactie van Beautyspot. Onze eigen columnist en huidtherapeut Femke geeft op zaterdag en zondag samen met MKB-adviseur Ron een superleuke lezing waar je van harte welkom bent! 

Lezing van onze eigen columnist!
“De lezing is gericht op de groei en ontwikkeling van jouw salon. Gedurende deze interactieve presentatie houden wij jou als beginnend of juist ervaren beauty-ondernemer een spiegel voor over de ontwikkeling van jouw praktijk of salon”, vertelt Femke enthousiast. 

Aan de hand van de geeikte ontwikkelpeilers product, proces en mensen nemen deze Experts in Business je mee in de theorie, maar zeker ook de praktijk van groeien als ondernemer. “Is mijn productaanbod nog passend in de huidige markt? Of moet ik iemand aannemen nu ik steeds meer klanten krijg? Of is het misschien verstandig om een betalingssysteem te gaan gebruiken? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij rechtstreeks aan jou.”

Extra tip van Femke en Ron: neem vooral jouw eigen vragen mee, zodat we je direct een handje kunnen helpen met groeien!

Kaarten winnen
Wanneer je onder dit bericht op facebook vertelt waarom jij absoluut bij deze Beautyspot lezing wilt zijn, maak je kans op twee gratis entreekaarten voor het Beauty Trade Festival voor de zaterdag, zondag of maandag!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen