Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoe goed je dagcrème of nachtcrème ook is volgens de commercials op tv, het heeft geen enkel effect als je huid niet schoon is. Het reinigen van de huid kost maar een paar minuten tijd, maar wordt door veel mensen vaak overgeslagen. Een goede gezichtsreiniging is de basis van een goede huidverzorging. Een grondige wasbeurt verwijdert niet alleen make-upresten, maar ook talg en vuildeeltjes. Het bereidt de huid voor op de actieve ingrediënten die worden toegepast.

Je huid is voorzien van een beschermlaagje dat bestaat uit vocht en vet. Overdag loopt de huid veel schade op van invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en uitlaatgassen. Ook factoren als stress, slechte voeding, nicotine en alcohol hebben grote invloed op de huid. Over het algemeen kan je huid veel aan, maar dan moet deze wel goed gereinigd worden. Dit om acne en huidirritaties te voorkomen

VYON heeft voor de perfecte reiniging de Cleansing serie ontwikkeld. Deze productlijn bevrijdt de huid van talg, vuildeeltjes en mak-up en voedt deze tegelijkertijd. Dit om diepe penetratie van de huidverzorgingsproducten en hun actieve bestanddelen te garanderen.

De Cleansing serie van VYON bestaat uit een milde Cleansing Milk voor elke huidtype met intensief reinigende eigenschappen voor een betere bescherming tegen huidveroudering. De rustgevende werkstofcomplex voorkomt irritaties en voedt zelfs de zeer gevoelige huid. De Cleansing Gel uit de productlijn is een milde reiniging voor een schone en frisse huid. De geselecteerde ingrediënten verwijderen overtollig vet en reguleren een ongewenste vette glans.

Daarnaast bevat de Cleansing serie van VYON een tonic met en een zonder alcohol. De Tonic with Alcohol voor de vette, geoliede of gecombineerde huid zuivert tot in de poriën bevrijdt de huid van onzuiverheden en heeft een licht desinfecterende werking. De Tonic without Alcohol is geschikt voor iedere huidtype en heeft een snelle, zachte en rustgevende werking.

Het is niet overbodig om je gezichtshuid twee keer per week extra te verwennen met een peeling. Hiervoor heeft VYON twee soorten peeling ontwikkeld die de dode huidcellen verwijderen en celvernieuwing stimuleren. De Cream Peeling bevat synthetische rond afgeslepen deeltjes die de huid bevrijden van giftige afvalstoffen. De Enzyme Peeling bevat gisteiwitten die bekend staan om hun proteolytische eigenschappen.

VYON Cleansing is exclusief verkrijgbaar bij Slenders Beauty. Heeft u interesse in dit product kijken dan op www.vyon.nl of neem contact op via info@vyon.nl

Comments


Gerelateerde artikelen