Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 8, 9 en 10 maart 2009 is het zover: gedurende deze drie dagen is Vakbeurs Uiterlijke Verzorging te Evenementenhal Gorinchem het trefpunt voor o.a. schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylisten, kappers en voor de afslank-, bewegings-, zonne-, sauna en wellnessbranche.

Er is dit jaar, door de organisatie, gekozen om de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging plaats te laten vinden in het voorjaar in plaats van het vertrouwde najaar. Verschillende redenen waren hier de basis van. De belangrijkste was echter om de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging naast de Sport,Fit & Wellness vakbeurs te laten plaatsvinden omdat deze branches steeds meer raak vlakken hebben.
Vorige maand werd echter besloten dat de Sport,Fit & Wellness zou worden geannuleerd doordat er onvoldoende exposanten uit de verschillende branches vertegenwoordigd waren om er een kwalitatief hoogwaardige beurs neer te zetten. Gelukkig hebben de ingeschreven exposanten uit de wellness branche besloten nu deel te nemen aan de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging.

Exposanten
Naast de aanwezigheid van eerdere exposanten op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, zijn er inmiddels ook een flink aantal nieuwe exposanten ingeschreven. Dit jaar zal er op de beurs, voor het eerst in Gorinchem, een kappersplein aanwezig zijn. Verschillende bedrijven uit de kappersbranche zullen hier vertegenwoordigd zijn waardoor er ook voor deze branche veel aanbod is op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging.

Showprogramma
Vele exposanten komen met concepten, producten en demonstraties. Ook wordt er weer een showprogramma opgezet met wedstrijden en demonstraties. “Het Nagelgilde” zal een “tipbox” wedstrijd organiseren.

Bezoekers
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is alleen te bezoeken op uitnodiging van één van de exposanten of op uitnodiging van de organisatie. Wanneer men niet in het bezit is van een toegangskaart kan deze tijdens de beurs worden gekocht. U dient hiervoor wel een branche gerelateerd KvK nummer te kunnen tonen. Bezoekers onder de 18 jaar hebben geen toegang tot de vakbeurs. Hierdoor wordt een beursbezoek gegenereerd van alleen doelgerichte bezoekers.

Openingstijden
Zondag 8 maart 10.00 uur-18.00 uur
Maandag 9 maart 12.00 uur-20.00 uur
Dinsdag 10 maart 14.00 uur-22.00 uur

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen