Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wimperextensions zijn geen trend meer binnen de beautybranche, maar een blijvertje. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wil dat nu niet? Maar waarom zouden klanten kiezen voor wimperextensions in plaats van kunstwimpers of wimperstukjes?

Wat is het verschil?

Wimperextensions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextensions worden door middel van de één-op-één techniek op de natuurlijk wimpers bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

De behandeling

Wimperextensions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen de klanten kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. Je kunt haar hier uiteraard bij adviseren. Een gemiddelde behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag en de prijs is afhankelijk van het soort wimper en of het een eerst of een navulbehandeling betreft. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextensions. Alleen tijdens de behandeling mogen de lenzen niet gedragen worden, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wat zijn de voordelen?

Wimperextensions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextensions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen ‘gaten’ in de wimpers. De wimperextensions zijn namelijk vol, dik en van zichzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden. Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Benieuwd hoe je wimperextensions het beste onderhoudt en schoonmaakt? Dat lees je hier!

Comments


Gerelateerde artikelen