Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 9, 10 en 11 april vindt de Beautyspot.nl trade edition in Utrecht plaats. Deze grootste beautybeurs in het voorjaar van 2016 zorgt ervoor dat je volop nieuwe ideeën krijgt om je salon een boost te geven! Je vindt er niet alleen bekende leveranciers uit de professionele schoonheidsbranche, maar we bieden je ook de gelegenheid om kennis te maken met producten, merken en leveranciers die je nog niet kent! Beautyspot.nl trade edition is een evenement waarbij je in één beursbezoek kennis kunt maken met de visie van onafhankelijke experts in de professionele beautybranche en contacten kunt leggen met een gevarieerd aanbod van (nieuwe) beautybedrijven die je daarbij helpen. 

Waar liggen kansen in de markt? Welke producten en diensten kunnen je helpen om meer omzet te maken? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat zeggen onafhankelijke experts hierover? Zijn er misschien andere vakgebieden waarmee jij je diensten kunt uitbreiden? Verdiep je je verder in het vak, kies je een specialisatie of juist voor uitbreiding van je aanbod? 

Beautyspot.nl heeft als doel om de beautyprofessional te helpen om nog beter te worden in haar vak en nog beter te leren ondernemen. Wij zijn er voor alle leveranciers, alle beautyprofessionals en natuurlijk ook voor de scholieren die straks ons mooie vak gaan uitoefenen. We hebben veel feedback gehad over wat we nog beter kunnen doen via ons Trendpanel, de Facebookgroep schoonheidsspecialisten en via Social Media. Deze input hebben we gebruikt voor onze voorjaarsbeurs Beautyspot.nl trade edition. Kom kijken! Koop kaartjes via www.beautyspottrade.nl

We hebben een zeer gevarieerd aanbod van bedrijven in huidverzorging, lichaamsverzorging, voeding en styling. Bekende en onbekende merken. Grote cosmeticabedrijven, groothandels en kleine specialistische bedrijven. Als je dan toch op de beurs bent dan is het handig om salonproducten en benodigdheden te kopen en gebruik te maken van beursaanbiedingen.

Bekijk hier een voorproefje van de grootste beautybeurs in het voorjaar van 2016

0

Reacties


Gerelateerde artikelen