Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl wenst je een gelukkig nieuwjaar! We hopen dat iedereen de feestdagen heeft gebruikt om heerlijk te genieten en te stralen! Dan kun je met hervatte energie het nieuwe jaar in. 2017 belooft een mooi beautyjaar te worden. Onder meer met dé voorjaarsbeurs Beauty Trade special die dit jaar weer op de oude vertrouwde locatie in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. 

Save the date

Het thema van de voorjaarsbeurs Beauty Trade special is in 2017 Celebrate Beauty! Niet alleen omdat schoonheid natuurlijk altijd gevierd moet worden, maar ook omdat het de jubileumeditie van de vakbeurs is. Op 25, 26 en 27 maart wordt dit jaar de 25ste editie gehouden in Jaarbeurs Utrecht. 

De feestelijke jubileumeditie van de beurs belooft veel goeds, staat de datum ook al in jouw agenda? Het grootste vakevenement in het voorjaar is van oudsher het moment waarop leveranciers en fabrikanten hun innovaties, productontwikkelingen en trends laten zien voor het nieuwe beautyjaar. Al je favoriete leveranciers bij elkaar, aantrekkelijke aanbiedingen en je bent als vakspecialist meteen op de hoogte van al het nieuws in het brede vakgebied van beauty, nagelstyling, pedicure, wellness, et cetera.

Kwaliteit & professionaliteit

Net als de voorgaande jaren, staat ook bij deze Beauty Trade special kwaliteit centraal. Je vindt op de beurs de professionele leveranciers en merken, krijgt gratis kennis en tips van de vakexperts en ontmoet vele vakcollega’s. De sfeer en de aankleding van de beurs ademen wederom hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je terug in de stijlvolle kennistheaters, thematerrassen, Beauty Garden, Beauty Atelier en een eigen Beautyspot-terras, maar bijvoorbeeld ook in de speciale Beauty Library waar je ontspannen kunt zitten en in vak- en beautybladen bladert. Tijdens de Beauty Trade special word je als beauty professional ondersteund in je ontwikkeling en vakkennis. Het vakbeursbezoek is daarmee de ideale combinatie van Business & Pleasure. 

De kaartverkoop voor de vakbeurs start in februari, we houden je op de hoogte!

Beauty Trade special 2017 

Comments


Gerelateerde artikelen