Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Corinne de Haas, oprichtster Stichting Viva la Donna, laat met grote spijt in haar hart weten dat Stichting Viva la Donna haar werkzaamheden per 31 December 2014 zal staken. Tienduizenden vrouwen die door kanker zijn geraakt hebben de afgelopen negen jaar kunnen genieten van een of andere vorm van verwenzorg. De afgelopen jaren hebben zij en haar zus Margreet samen met vele honderden vrijwilligers en sponsoren de activiteiten kunnen vormgeven. Wat in 2005 begon als een kleinschalig event is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige en professionele organisatie. Met het groeien van de organisatie namen ook de regelgeving en werkdruk toe. 

Corinne de Haas: " Omdat we onze werkzaamheden met zoveel liefde en toewijding hebben gedaan konden we deze druk dragen. Echter het afgelopen jaar hebben wij gemerkt dat de intensieve werkzaamheden en verantwoordelijkheid de stress heeft verhoogd. Dit is van grote invloed op ons privéleven en gezondheid.  Daarom is het nu tijd om weer aandacht te besteden aan onze gezinnen en vrienden en open te staan voor nieuwe ervaringen. Wij willen iedereen bedanken voor alle steun die wij afgelopen jaren mochten ontvangen en stoppen in de overtuiging dat ons mooie werk van waarde is geweest in vele levens".

De komende maanden zullen Corinne de Haas en haar zus zich nog inzetten om projecten en de administratie af te ronden en onze partners bij te staan bij vragen omtrent het voortzetten van een eigen verwendag. 
 

Comments


Gerelateerde artikelen