Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vitaal Leven Straat: ontdek je meest vitale zelf

Hoe kun je mensen begeleiden naar hun meest vitale en gelukkige zelf? Dat ontdek je in de geheel nieuwe ‘Vitaal Leven Straat’ op de Beautyspot.nl trade edition. Laat je in masterclasses, workshops en productdemonstraties van bekende experts inspireren door de kracht van een totaalaanpak van lichaam, geest én voeding. 

De Vitaal Leven straat is onderdeel van de Body hal op de Beautyspot.nl trade edition. Je vindt er productdemonstraties van initiatiefnemer Longevity en een theater met workshops en masterclasses van bekende experts uit binnen- en buitenland.

Zo spreekt Kristin Schaerfer Centofanti over biostimulatie en de veilige applicatie van deze techniek. Dokter Paul Musarella (orthomolucair-, natuur-, anti-aging en esthetisch arts) gaat in op de veranderingen in de hormoonspiegel bij het ouder worden en anti-aging technieken. En dokter Ferando Bouffard deelt zijn kennis over fruitzuurpeelings en de rol van fruitzuren in het huidverouderingsproces. 

De Vitaal Leven Straat is een initiatief van de Beautyspot.nl trade edition en Longevity, leverancier van authentieke producten op het gebied van beweging, voeding, figuurcorrectie, huidverbetering en vitaliteitsbevordering. De Vitaal Leven Straat is bedoeld om professionals te inspireren met hun producten en het totaalconcept. 

Bekijk hier het hele programma van de Vitaal Leven Straat. 

Comments


Gerelateerde artikelen