Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 2 juli 2013, tijdens de AIFW, showde Nederlands topontwerper Hans Ubbink zijn collectie voor Spring/Summer 2014. Make-up Studio verzorgde voor de 4e achtereenvolgende keer de visagie voor de catwalkshow. Een team van professionele visagisten van Make-up Studio onder leiding van ‘chef de cabine’ Marc Lubach creëerde een zomerse look met felgele highlight. 

De zomercollectie heeft een maritiem karakter wat duidelijk te zien is in de combinaties van lange rokken, wijde tops, zijden pantalons en gebreide truien. Geïnspireerd door de vorige eeuw, zeereizen en cruiseschepen, combineerde hij het ruwe leven op zee met het welzijn van het leven op cruiseschepen. Mannen hult Ubbink graag in marineblauw en in bruintinten. De herenshorts zijn kort en straks. Voor dames creëerde Ubbink geplisseerde maxirokken, broeken met wijd uitlopende pijpen en grof gebreide en oversized truien. Sommige items bleken uniseks, zoals de bruine blazer met geborduurde accenten en een gestreept kostuum.

De make-up werd opgebouwd met de Fluid Foundation No Transfer. Voor de ogen koos Marc Lubach voor een matbruine Eyeshadow. Als speciale finish werd op het jukbeen boven de roze Blusher Lumière Sweet Pink een felgele highlight aangebracht met behulp van Eyeshadow nr. 403. De perzikroze gekleurde lippen (Lipstick nr. 51) maakten de catwalk look compleet.

‘Front row’ zaten BN’ers als Winston Post, Waldemar Torenstra, Bart Chabot, Anouk van Nes, Patrick Martens, Géza Weisz, Jolanda van den Berg, Marlijn Weerdenburg, Terence Schreurs, Sanne Vogel en Richard Kemper. Ook hoofdredactrices Karin Swerink (Vogue) en Claudia Straatmans (Fab) waren aanwezig om de show vanaf de eerste rij te volgen

Comments


Gerelateerde artikelen