Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Virulite is een innovatieve, natuurlijke en effectieve behandeling van een koortslip met licht. Virulite Lichttherapie is het resultaat van 10 jaar wetenschappelijk onderzoek naar het effect van specifieke golflengtes van licht op de genezing van een koortslip. Het resultaat is een handzame LED-lamp op zakformaat met verwisselbare batterij, dat klinische niveaus van niet-zichtbaar infrarood licht uitstraalt. Dit specifieke licht op 1072 nanometer golflengte stimuleert een lokale immuunreactie, waardoor de koortslip niet doorbreekt of sneller verdwijnt als de koortslipblaasjes al zijn gevormd.

Een behandeling bestaat uit slechts twee toepassingen per dag gedurende 3 dagen, waarbij de Virulite drie minuten direct op de koortslip wordt geplaatst. Het gebruik van de medisch gecertificeerde Virulite is geheel veilig en kent geen bijwerkingen.

Effectiviteit aangetoond

Virulite is de enige LED-lichttherapielamp tegen koortslip, waarvan de effectiviteit is aangetoond door middel van gepubliceerd, vergelijkend en gerandomiseerd klinisch onderzoek.1,2 In een dubbelblinde gerandomiseerde studie, werd de effectiviteit van Virulite vergeleken met aciclovir (Zovirax®). Een koortslip behandeld met Virulite (n=26) liet een 50% snellere genezingstijd zien dan 5 keer per dag aangebrachte aciclovir (n=25)(4,3 dagen versus 8,5 dagen, p<0,0001). Deelnemers aan onderzoek, meldden daarbij een significante afname van de uitbraakfrequentie op de behandelde plaats en tevens een snelle afname van de pijn en tintelingen die normaliter met de uitbraak van een koortslip gepaard gaat.

De prijs van de Virulite bedraagt € 49,00 incl. verzendkosten. Om de hoge werkzaamheid te benadrukken gaat de aankoop via www.virulite.nl gepaard met een unieke 180-dagen-tevredenheidsgarantie.

Comments


Gerelateerde artikelen