Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

In de beauty- en wellnessbranche wil de klant steeds meer dan een standaardbehandeling in een salon waar de omgeving niet aan verandering onderhevig is. Hij of zij wil vooral een belevenis, een onvergetelijke ervaring op een manier die bij blijft. De VR-bril biedt deze mogelijkheid omdat hiermee nog meer zintuigen geprikkeld worden. Schoonheidsspecialisten ervaren de mogelijkheden van een virtual reality-bril op zaterdag 12 en zondag 13 september tijdens Beautyspot.nl live edition in de Jaarbeurs te Utrecht.

Als beautyprofessional doe je er alles aan om je klanten het gevoel van ultieme ontspanning te geven. Maar hoe mooi je salon ook is, het blijft een ruimte met vier muren en een plafond. Wat als je ervoor kunt zorgen dat klanten zich tijdens een behandeling op een Caribisch strand wanen met een felblauwe zee, wit zand en wuivende palmbomen? 

Virtual reality steeds toegankelijker 

VR-expert Tim Nijland weet alles van de Virtual reality-bril en helpt mee om iedereen op Beautyspot.nl live edition de VR-ervaring te geven. “Het is behoorlijk revolutionair. Dit stukje techniek wordt nu voor het eerst ingezet voor de Nederlandse beautybranche. Virtual reality staat nu nog aan de vooravond, maar wordt steeds meer mainstream”, voorspelt Nijland. “Over een paar jaar shoppen we allemaal met zo’n bril op en volgen we beautyworkshops vanuit onze luie stoel. Met een VR-bril waan je je echt in een andere wereld. Voor het ‘bounty-eiland gevoel’ hoef je echt niet iedereen mee te nemen naar Curaçao. De techniek zorgt ervoor dat je overal om je heen bijvoorbeeld een strand ziet. Dat kan natuurlijk een enorme ontspannende toevoeging zijn op een schoonheidsbehandeling.” Volgens Nijland is er slechts één probleem… Lachend: “Aan mij de zware taak om de mensen weer ‘wakker’ te maken.”

Benieuwd naar deze bijzondere ervaring? Probeer zelf de VR-bril in hal 3 stand C049 op zaterdag 12 en zondag 13 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel je kaarten voor de Beautyspot.nl live edition via www.beautyspot.nl/live.

Comments


Gerelateerde artikelen